Beschonken bestuurder zonder rijbewijs het haasje Dorpsstraat Hendrik-Ido-Ambacht

zondag 17 december 2017 13:09

Hendrik-ido-Ambacht – De politie heeft vannacht op de Dorpsstraat een beschonken automobilist zonder rijbewijs van de weg gehaald. De bestuurder toonde opvallend rijgedrag waarop de politie een stopteken gaf.

Als een bestuurder wordt staande gehouden en er is vermoeden van alcohol wordt er altijd een blaastest afgenomen, dit bleek niet onnodig te zijn want de bestuurder blies uiteindelijk op het bureau 190 ug/l. Voor een beginnend bestuurder (ook zonder rijbewijs) levert dat een forse bekeuring van 310 euro op. Daarnaast krijgt hij nog een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Beschonken bestuurder zonder rijbewijs het haasje Dorpsstraat Hendrik-Ido-Ambacht
Schrijver:

 

 

Hendrik-ido-Ambacht – De politie heeft vannacht op de Dorpsstraat een beschonken automobilist zonder rijbewijs van de weg gehaald. De bestuurder toonde opvallend rijgedrag waarop de politie een stopteken gaf.

Als een bestuurder wordt staande gehouden en er is vermoeden van alcohol wordt er altijd een blaastest afgenomen, dit bleek niet onnodig te zijn want de bestuurder blies uiteindelijk op het bureau 190 ug/l. Voor een beginnend bestuurder (ook zonder rijbewijs) levert dat een forse bekeuring van 310 euro op. Daarnaast krijgt hij nog een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs.

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!