zondag, november 28, 2021
3.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Beschonken bestuurder zonder rijbewijs het haasje Dorpsstraat Hendrik-Ido-Ambacht

- advertentie -

Hendrik-ido-Ambacht – De politie heeft vannacht op de Dorpsstraat een beschonken automobilist zonder rijbewijs van de weg gehaald. De bestuurder toonde opvallend rijgedrag waarop de politie een stopteken gaf.

Als een bestuurder wordt staande gehouden en er is vermoeden van alcohol wordt er altijd een blaastest afgenomen, dit bleek niet onnodig te zijn want de bestuurder blies uiteindelijk op het bureau 190 ug/l. Voor een beginnend bestuurder (ook zonder rijbewijs) levert dat een forse bekeuring van 310 euro op. Daarnaast krijgt hij nog een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -