Brandweer blust autobrand Kreileroord Rotterdam

zondag 17 december 2017 12:51

Rotterdam – Een auto is afgelopen nacht aan het Kreileroord in vlammen op gegaan. De brandweer kreeg melding van een mogelijke brand in garageboxen, ter plaatse bleek er alleen een voertuig op de parkeerplaats in brand te staan.

De brand was uiteindelijk snel geblust, maar de auto is helemaal verwoest. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, brandstichting wordt in ieder geval niet uitgesloten. De auto zal door een berger worden weggehaald.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer blust autobrand Kreileroord Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een auto is afgelopen nacht aan het Kreileroord in vlammen op gegaan. De brandweer kreeg melding van een mogelijke brand in garageboxen, ter plaatse bleek er alleen een voertuig op de parkeerplaats in brand te staan.

De brand was uiteindelijk snel geblust, maar de auto is helemaal verwoest. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, brandstichting wordt in ieder geval niet uitgesloten. De auto zal door een berger worden weggehaald.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!