Controleurs mishandeld in bobbus Rotterdam

zondag 17 december 2017 12:58

Rotterdam – De politie heeft vannacht twee personen aangehouden voor het mishandelen van twee controleurs. De verdachten zaten in Bobbus 16 die van Rotterdam naar Ridderkerk rijdt, en hielden zich niet aan de regels voor het eten en drinken in de bus.

De controleurs zeiden iets van het gedrag van de twee en moest het bekopen een handgemeen. Ze raakte gewond aan hand en hoofd bij de aanhouding. De politie was snel ter plaatse en heeft de twee aangehouden. De controleurs doen aangifte van mishandeling.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Controleurs mishandeld in bobbus Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft vannacht twee personen aangehouden voor het mishandelen van twee controleurs. De verdachten zaten in Bobbus 16 die van Rotterdam naar Ridderkerk rijdt, en hielden zich niet aan de regels voor het eten en drinken in de bus.

De controleurs zeiden iets van het gedrag van de twee en moest het bekopen een handgemeen. Ze raakte gewond aan hand en hoofd bij de aanhouding. De politie was snel ter plaatse en heeft de twee aangehouden. De controleurs doen aangifte van mishandeling.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!