maandag, januari 24, 2022
5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Controleurs mishandeld in bobbus Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft vannacht twee personen aangehouden voor het mishandelen van twee controleurs. De verdachten zaten in Bobbus 16 die van Rotterdam naar Ridderkerk rijdt, en hielden zich niet aan de regels voor het eten en drinken in de bus.

De controleurs zeiden iets van het gedrag van de twee en moest het bekopen een handgemeen. Ze raakte gewond aan hand en hoofd bij de aanhouding. De politie was snel ter plaatse en heeft de twee aangehouden. De controleurs doen aangifte van mishandeling.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -