Zonder rijbewijs de plomp in Veenwijdepad Schiedam

zondag 17 december 2017 12:49

SCHIEDAM – Een automobilist is zondagmorgen met zijn auto in de sloot terecht gekomen. De bestuurder reed zonder rijbewijs op een fietspad raakte door mogelijkheid gladheid van de weg. De auto ging volledig kopje onder.

Zoals de wijkagent citeerde “Boontje komt om zijn loontje”. De auto is vanmorgen door een berger uit het water gehaald. Of de bestuurder alsnog is bekeurd is niet bekend, de auto kan als verloren worden beschouwd.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zonder rijbewijs de plomp in Veenwijdepad Schiedam
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Een automobilist is zondagmorgen met zijn auto in de sloot terecht gekomen. De bestuurder reed zonder rijbewijs op een fietspad raakte door mogelijkheid gladheid van de weg. De auto ging volledig kopje onder.

Zoals de wijkagent citeerde “Boontje komt om zijn loontje”. De auto is vanmorgen door een berger uit het water gehaald. Of de bestuurder alsnog is bekeurd is niet bekend, de auto kan als verloren worden beschouwd.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!