22-jarige man hoort 30 maanden cel eisen voor poging doodslag op bejaarde vrouw in Delft

maandag 18 december 2017 18:18

Den Haag – Een 22-jarige man uit Delft hoorde vandaag voor de Haagse rechtbank 30 maanden cel waarvan zes maanden voorwaardelijk tegen zich eisen. Volgens de officier van justitie heeft hij zich in de vroege ochtend van zaterdag 3 december 2016 schuldig gemaakt aan een poging doodslag op een 86-jarige vrouw te Delft.

In de nacht van vrijdag 2 december op zaterdag 3 december 2016 lag de vrouw in haar Delftse woning te slapen. Plotseling – rond 3.15 uur – schrok zij wakker doordat iemand een kussen in haar gezicht duwde. Ze kon zich losmaken en naar adem happen, waarna het kussen opnieuw in haar gezicht werd gedrukt.

 

0 reacties

22-jarige man hoort 30 maanden cel eisen voor poging doodslag op bejaarde vrouw in Delft
Schrijver:

 

 

Den Haag – Een 22-jarige man uit Delft hoorde vandaag voor de Haagse rechtbank 30 maanden cel waarvan zes maanden voorwaardelijk tegen zich eisen. Volgens de officier van justitie heeft hij zich in de vroege ochtend van zaterdag 3 december 2016 schuldig gemaakt aan een poging doodslag op een 86-jarige vrouw te Delft.

In de nacht van vrijdag 2 december op zaterdag 3 december 2016 lag de vrouw in haar Delftse woning te slapen. Plotseling – rond 3.15 uur – schrok zij wakker doordat iemand een kussen in haar gezicht duwde. Ze kon zich losmaken en naar adem happen, waarna het kussen opnieuw in haar gezicht werd gedrukt.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!