vrijdag, januari 21, 2022
5.5 C
Rotterdam
vrijdag 21 januari 2022

22-jarige man hoort 30 maanden cel eisen voor poging doodslag op bejaarde vrouw in Delft

- advertentie -

Den Haag – Een 22-jarige man uit Delft hoorde vandaag voor de Haagse rechtbank 30 maanden cel waarvan zes maanden voorwaardelijk tegen zich eisen. Volgens de officier van justitie heeft hij zich in de vroege ochtend van zaterdag 3 december 2016 schuldig gemaakt aan een poging doodslag op een 86-jarige vrouw te Delft.

In de nacht van vrijdag 2 december op zaterdag 3 december 2016 lag de vrouw in haar Delftse woning te slapen. Plotseling – rond 3.15 uur – schrok zij wakker doordat iemand een kussen in haar gezicht duwde. Ze kon zich losmaken en naar adem happen, waarna het kussen opnieuw in haar gezicht werd gedrukt.
- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -