51-jarige man kort na bedrijfsinbraak aangehouden Nieuwerker aan den IJssel

maandag 18 december 2017 12:30

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een agent hield maandagochtend 18 december omstreeks 2:30 uur aan de Parallelweg Zuid een 51-jarige man aan, als verdachte van een bedrijfsinbraak. Eerder die nacht was een bedrijf aan de 1e Tochtweg het doelwit van een inbraak. De politie onderzoekt de zaak.

 

De 51-jarige reed na de inbraak op een scooter weg. Een motoragent hield de man, die vermoedelijk gestolen goederen bij zich had, aan. Een medewerker van het getroffen bedrijf deed inmiddels aangifte van de inbraak. De man zit nog vast en wordt gehoord.

 

0 reacties

51-jarige man kort na bedrijfsinbraak aangehouden Nieuwerker aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een agent hield maandagochtend 18 december omstreeks 2:30 uur aan de Parallelweg Zuid een 51-jarige man aan, als verdachte van een bedrijfsinbraak. Eerder die nacht was een bedrijf aan de 1e Tochtweg het doelwit van een inbraak. De politie onderzoekt de zaak.

 

De 51-jarige reed na de inbraak op een scooter weg. Een motoragent hield de man, die vermoedelijk gestolen goederen bij zich had, aan. Een medewerker van het getroffen bedrijf deed inmiddels aangifte van de inbraak. De man zit nog vast en wordt gehoord.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!