Drie mannen overvallen bewoner Neptunusstraat Scheveningen

maandag 18 december 2017 12:55

Scheveningen – In de Neptunusstraat vond zondagavond 17 december omstreeks 20.15 uur een woningoverval plaats. Drie mannen drongen de woning binnen en sloegen korte tijd later op de vlucht. De politie zoekt getuigen.

Drie mannen wisten rond 20.15 uur de woning van het slachtoffer in de Neptunusstraat binnen te dringen. De daders sloegen kort nadat zij in de woning waren geweest, met buit op de vlucht. De politie startte direct een buurtonderzoek. Van de daders ontbreekt ieder spoor.

Signalement
Een van de daders is een getinte man. Hij droeg tijdens de overval een rood petje en een spijkerbroek. Hij had zwart haar en een baard. Van de andere twee daders is alleen bekend dat één van hen een driekwart parka jas droeg.

Oproep getuigen
De politie komt graag in contact met mensen die zondagavond 17 december iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Neptunusstraat wat mogelijk te maken heeft met de woningoverval. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Drie mannen overvallen bewoner Neptunusstraat Scheveningen
Schrijver:

 

 

Scheveningen – In de Neptunusstraat vond zondagavond 17 december omstreeks 20.15 uur een woningoverval plaats. Drie mannen drongen de woning binnen en sloegen korte tijd later op de vlucht. De politie zoekt getuigen.

Drie mannen wisten rond 20.15 uur de woning van het slachtoffer in de Neptunusstraat binnen te dringen. De daders sloegen kort nadat zij in de woning waren geweest, met buit op de vlucht. De politie startte direct een buurtonderzoek. Van de daders ontbreekt ieder spoor.

Signalement
Een van de daders is een getinte man. Hij droeg tijdens de overval een rood petje en een spijkerbroek. Hij had zwart haar en een baard. Van de andere twee daders is alleen bekend dat één van hen een driekwart parka jas droeg.

Oproep getuigen
De politie komt graag in contact met mensen die zondagavond 17 december iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Neptunusstraat wat mogelijk te maken heeft met de woningoverval. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!