woensdag, januari 26, 2022
3.1 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Drie mannen overvallen bewoner Neptunusstraat Scheveningen

- advertentie -

Scheveningen – In de Neptunusstraat vond zondagavond 17 december omstreeks 20.15 uur een woningoverval plaats. Drie mannen drongen de woning binnen en sloegen korte tijd later op de vlucht. De politie zoekt getuigen.

Drie mannen wisten rond 20.15 uur de woning van het slachtoffer in de Neptunusstraat binnen te dringen. De daders sloegen kort nadat zij in de woning waren geweest, met buit op de vlucht. De politie startte direct een buurtonderzoek. Van de daders ontbreekt ieder spoor.

Signalement
Een van de daders is een getinte man. Hij droeg tijdens de overval een rood petje en een spijkerbroek. Hij had zwart haar en een baard. Van de andere twee daders is alleen bekend dat één van hen een driekwart parka jas droeg.

Oproep getuigen
De politie komt graag in contact met mensen die zondagavond 17 december iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Neptunusstraat wat mogelijk te maken heeft met de woningoverval. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -