Man net thuis van buitenlandse gevangenisstraf viert kerst in Nederlandse cel

maandag 18 december 2017 13:00

Rotterdam – Maandagmiddag 18 december begin van de middag kwam een man op het politiebureau van Rotterdam Centrum met de vraag hoe hij zijn ongeldig verklaard rijbewijs kon terugkrijgen.

De man kon de vraag vandaag blijkbaar pas stellen omdat hij in het buitenland 22 maanden in de gevangenis had gezeten. Bij controle van de opgegeven gegevens bleek de man in ons land nog een gevangenisstraf te goed te hebben van 42 dagen. Toen de agenten daar achter kwamen hebben zij de man gelijk aangehouden en ingesloten zodat hij deze celstraf gelijk mocht gaan uitzitten.

 

0 reacties

Man net thuis van buitenlandse gevangenisstraf viert kerst in Nederlandse cel
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Maandagmiddag 18 december begin van de middag kwam een man op het politiebureau van Rotterdam Centrum met de vraag hoe hij zijn ongeldig verklaard rijbewijs kon terugkrijgen.

De man kon de vraag vandaag blijkbaar pas stellen omdat hij in het buitenland 22 maanden in de gevangenis had gezeten. Bij controle van de opgegeven gegevens bleek de man in ons land nog een gevangenisstraf te goed te hebben van 42 dagen. Toen de agenten daar achter kwamen hebben zij de man gelijk aangehouden en ingesloten zodat hij deze celstraf gelijk mocht gaan uitzitten.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!