maandag, mei 23, 2022
19.3 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Professionele achterdocht beloond met vondst vuurwapen Schipbeekstraat Dordrecht

- advertentie -

Dordrecht – Een vuurwapen van straat, dankzij een portie gezonde achterdocht van politiemensen. Surveillerende agenten zagen afgelopen nacht in de Schipbeekstraat een auto met vier mannen. De hele situatie leek verdacht, het tijdstip, de vier mannen in één auto en de plek. Daarom stelden de agenten een nader onderzoek in.

 

Eén van de mannen gaf vrijwel meteen aan dat hij een mes bij zich had en bij fouillering kwam er een groot keukenmes tevoorschijn uit zij schoudertas.
Hij werd direct aangehouden. Daarna waren de andere mannen aan de beurt en al snel bleek dat één van hen gesignaleerd stond. Ook hij werd aangehouden.

Inmiddels was er reden genoeg om de auto grondig te inspecteren en daar werd al snel een vuurwapen gevonden. De andere twee verdachten werden toen natuurlijk ook direct gearresteerd.
Het mes, het vuurwapen, een aantal telefoons en de auto zijn in beslag genomen.

De verdachten, afkomstig uit Dordrecht (2x), Veere en Vlissingen werden overgebracht naar een politiebureau en daar ingesloten. Opsporing stelt een nader onderzoek in.

De politie stelt hoge prioriteit aan de aanpak van vuurwapenbezit en –gebruik. Niet zelden worden ruzies in het criminele circuit beslecht met vuurwapengeweld. Dit leidt tot gevaarlijke situaties, voor de betrokkenen en onschuldige omstanders. Wie weet dat een persoon in het bezit is van een (vuur)wapen, mag de politie altijd bellen op 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,215VolgersVolg
- advertentie -