Veel schade bij aanrijding op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel

dinsdag 19 december 2017 10:21

Capelle aan den IJssel – Dinsdag 19 december heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel.

De auto’s raakte bij de aanrijding flink beschadigd, deze zijn geborgen door een bergingsbedrijf. De weg was ten tijde van het ongeval afgesloten, de politie leidde het verkeer om. Bij de aanrijding is één persoon naar het ziekenhuis vervoerd per ambulance. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

 

 

0 reacties

Veel schade bij aanrijding op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Dinsdag 19 december heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel.

De auto’s raakte bij de aanrijding flink beschadigd, deze zijn geborgen door een bergingsbedrijf. De weg was ten tijde van het ongeval afgesloten, de politie leidde het verkeer om. Bij de aanrijding is één persoon naar het ziekenhuis vervoerd per ambulance. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!