Winkeldieven aangehouden na meerdere diefstallen in Lekkerkerk en Schoonhoven

dinsdag 19 december 2017 12:01

Lekkerkerk – Maandag 18 december 2017, kreeg de politie een melding van een winkel in Lekkerkerk. Daar zouden mensen aanwezig zijn, die door het personeel werden herkent als de daders van eerder gepleegde winkeldiefstallen.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er op dit moment geen diefstal gepleegd was, maar dat er inderdaad een herkenning was van eerdere diefstallen. Hierop zijn de verdachten op last van de Officier van Justitie buiten heterdaad aangehouden. Bij de verdachten werd een geprepareerde tas aangetroffen. Deze tas is in beslag genomen.

Op dit moment wordt uitgebreid onderzocht aan hoeveel winkeldiefstallen deze verdachten te linken zijn. Op dit moment worden ze, op basis van camerabeelden en signalementen, gekoppeld aan zeven aangiften van winkeldiefstal in Lekkerkerk en Schoonhoven. Deze verdachten zijn vermoedelijk meerdere keren op strooptocht geweest. Met deze aanhoudingen hopen we dat er een einde gebracht is aan de golf diefstallen.

 

0 reacties

Winkeldieven aangehouden na meerdere diefstallen in Lekkerkerk en Schoonhoven
Schrijver:

 

 

Lekkerkerk – Maandag 18 december 2017, kreeg de politie een melding van een winkel in Lekkerkerk. Daar zouden mensen aanwezig zijn, die door het personeel werden herkent als de daders van eerder gepleegde winkeldiefstallen.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er op dit moment geen diefstal gepleegd was, maar dat er inderdaad een herkenning was van eerdere diefstallen. Hierop zijn de verdachten op last van de Officier van Justitie buiten heterdaad aangehouden. Bij de verdachten werd een geprepareerde tas aangetroffen. Deze tas is in beslag genomen.

Op dit moment wordt uitgebreid onderzocht aan hoeveel winkeldiefstallen deze verdachten te linken zijn. Op dit moment worden ze, op basis van camerabeelden en signalementen, gekoppeld aan zeven aangiften van winkeldiefstal in Lekkerkerk en Schoonhoven. Deze verdachten zijn vermoedelijk meerdere keren op strooptocht geweest. Met deze aanhoudingen hopen we dat er een einde gebracht is aan de golf diefstallen.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!