Berovers tonen berouw en melden zich bij de politie

woensdag 20 december 2017 10:26

Dordrecht – Twee verdachten van verschillende berovingen hebben zichzelf de afgelopen week gemeld bij de politie. Een 23-jarige man uit Dordrecht wilde nadat hij niet kon slapen schoon schip maken voor zijn betrokkenheid bij twee berovingen. Een 17-jarige vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht meldde zich in verband met een beroving vlakbij het station in de Dordtse wijk Sterrenburg.

Vier verdachten beroofden daar op 16 april 2017 op gewelddadige wijze een man van zijn fiets. Naast de 17-jarige vrouw hielden agenten op 19 december voor deze beroving nog twee verdachten, mannen van 20 jaar uit Spijkenisse en 17 jaar uit Sliedrecht, aan.

Buit
De 23-jarige man vertelde dat hij betrokken was bij een beroving die hij al pleegde op 29 april 2011 in een park aan de Burgemeester Jaslaan. De buit bestond uit een telefoon en portemonnee. Ook had hij een beroving gepleegd in Alphen aan den Rijn. De recherche zoekt dit verder uit. In het onderzoek naar de beroving uit 2011 hielden rechercheurs een tweede verdachte aan, een man van 22 jaar uit Dordrecht.

 

0 reacties

Berovers tonen berouw en melden zich bij de politie
Schrijver:

 

 

Dordrecht – Twee verdachten van verschillende berovingen hebben zichzelf de afgelopen week gemeld bij de politie. Een 23-jarige man uit Dordrecht wilde nadat hij niet kon slapen schoon schip maken voor zijn betrokkenheid bij twee berovingen. Een 17-jarige vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht meldde zich in verband met een beroving vlakbij het station in de Dordtse wijk Sterrenburg.

Vier verdachten beroofden daar op 16 april 2017 op gewelddadige wijze een man van zijn fiets. Naast de 17-jarige vrouw hielden agenten op 19 december voor deze beroving nog twee verdachten, mannen van 20 jaar uit Spijkenisse en 17 jaar uit Sliedrecht, aan.

Buit
De 23-jarige man vertelde dat hij betrokken was bij een beroving die hij al pleegde op 29 april 2011 in een park aan de Burgemeester Jaslaan. De buit bestond uit een telefoon en portemonnee. Ook had hij een beroving gepleegd in Alphen aan den Rijn. De recherche zoekt dit verder uit. In het onderzoek naar de beroving uit 2011 hielden rechercheurs een tweede verdachte aan, een man van 22 jaar uit Dordrecht.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!