Twee doden na schietpartij Rhijnauwensingel Rotterdam

woensdag 20 december 2017 19:18
archieffoto

Rotterdam – Bij een schietpartij aan de Rhijnauwensingel zijn twee slachtoffers gevallen. De schietpartij vond plaats in de omgeving van de Rhijnauwensingel met de Oude Watering. Hulpverleners gingen massaal ter plekke om de slachtoffers te voorzien van medische hulp. Helaas mocht dit niet meer baten.

Wat de aanleiding is van de schietpartij is nog niet bekend. Volgens een woordvoerder van de politie werden ze in een auto aangetroffen. De politie heeft de omgeving afgezet en doet onderzoek. Medewerkers van Forensische Opsporing doen onderzoek op het plaats delict.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee doden na schietpartij Rhijnauwensingel Rotterdam
Schrijver:

 

archieffoto 

Rotterdam – Bij een schietpartij aan de Rhijnauwensingel zijn twee slachtoffers gevallen. De schietpartij vond plaats in de omgeving van de Rhijnauwensingel met de Oude Watering. Hulpverleners gingen massaal ter plekke om de slachtoffers te voorzien van medische hulp. Helaas mocht dit niet meer baten.

Wat de aanleiding is van de schietpartij is nog niet bekend. Volgens een woordvoerder van de politie werden ze in een auto aangetroffen. De politie heeft de omgeving afgezet en doet onderzoek. Medewerkers van Forensische Opsporing doen onderzoek op het plaats delict.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!