dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Twee doden na schietpartij Rhijnauwensingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een schietpartij aan de Rhijnauwensingel zijn twee slachtoffers gevallen. De schietpartij vond plaats in de omgeving van de Rhijnauwensingel met de Oude Watering. Hulpverleners gingen massaal ter plekke om de slachtoffers te voorzien van medische hulp. Helaas mocht dit niet meer baten.

Wat de aanleiding is van de schietpartij is nog niet bekend. Volgens een woordvoerder van de politie werden ze in een auto aangetroffen. De politie heeft de omgeving afgezet en doet onderzoek. Medewerkers van Forensische Opsporing doen onderzoek op het plaats delict.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -