Vier verdachten aangehouden in onderzoek naar verdovende middelen in Den Haag

Date:

Share post:

- Advertisement -

Den Haag – Agenten hielden dinsdag 19 december rond 13.30 uur op vier locaties in totaal vier verdachten aan in een onderzoek naar handel in verdovende middelen. In één woning werd twee kilo cocaïne en twee vuurwapens aangetroffen.

Bij de politie was informatie binnengekomen over handel in verdovende middelen. Dit onderzoek leidde dinsdagmiddag 19 december tot de aanhouding van vier verdachten uit Den Haag. In een bedrijfspand aan de Hoefkade werd een 33-jarige man aangehouden. Een tweede verdachte, van 39 jaar, meldde zich bij het pand toen de doorzoeking plaatsvond. In het pand werden spullen met een dubbele bodem aangetroffen, waarschijnlijk om verdovende middelen in te vervoeren.

Woningen
Ook doorzochten agenten een drietal woningen in Den Haag. In de Kemperstraat werd een 40-jarige man aangehouden. In die woning werden in een verborgen ruimte ongeveer 2 kilo cocaïne en twee vuurwapens aangetroffen. In de Beetsstraat werd een 37-jarige man aangehouden. Daar troffen agenten ruim 180 XTC pillen, meerdere kilo’s vermoedelijke versnijdingsmiddelen en verpakkingsmaterialen voor de handel in verdovende middelen aan. Ook in een woning aan de Forellendaal werden drugs gerelateerde goederen aangetroffen en in beslag genomen. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

- Advertisement -

Gerelateerd