10.000 euro voor gouden tip in onderzoek steekincident Jacob Leendert van Rijweg Zoetermeer

vrijdag 22 december 2017 09:30

Zoetermeer – De hoofdofficier van justitie van het Openbaar Ministerie in Den Haag heeft een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van de verdachten van een steekincident in Zoetermeer.

Steekincident
In haar kantoor aan de Jacob Leendert van Rijweg raakte dinsdag 26 september, rond 15.15 uur, een 38-jarige Nederlands-Marokkaanse advocate ernstig gewond bij een steekincident. Deze advocate zette zich belangeloos in voor de Marokkaanse gemeenschap. Uit rechercheonderzoek is gebleken dat bij dit steekincident twee mannen betrokken zijn. Zij zijn vastgelegd op camerabeelden. Een van deze verdachten had een bijzonder hoedje op, van deze man is een compositietekening gemaakt. De andere man staat op beeld op NS-station Amsterdam-Lelylaan.

Opsporingsprogramma’s
In de opsporingsprogramma’s Opsporing Verzocht, Team West en ook vorige week bij de Amsterdamse omroep AT5 besteedde de politie de afgelopen tijd uitgebreid aandacht aan dit onderzoek. In deze opsporingsprogramma’s werden er camerabeelden getoond van deze twee verdachten.

Posters en flyers
Om bekendheid te geven aan de beloning van 10.000 euro, verspreidt de politie posters en flyers in

het Nederlands en Arabisch onder de Marokkaanse gemeenschap in Gouda, Zoetermeer, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Het slachtoffer zette zich belangeloos in voor deze gemeenschap.

Meer informatie over deze zaak staat in een eerder bericht.

 

0 reacties

10.000 euro voor gouden tip in onderzoek steekincident Jacob Leendert van Rijweg Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – De hoofdofficier van justitie van het Openbaar Ministerie in Den Haag heeft een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van de verdachten van een steekincident in Zoetermeer.

Steekincident
In haar kantoor aan de Jacob Leendert van Rijweg raakte dinsdag 26 september, rond 15.15 uur, een 38-jarige Nederlands-Marokkaanse advocate ernstig gewond bij een steekincident. Deze advocate zette zich belangeloos in voor de Marokkaanse gemeenschap. Uit rechercheonderzoek is gebleken dat bij dit steekincident twee mannen betrokken zijn. Zij zijn vastgelegd op camerabeelden. Een van deze verdachten had een bijzonder hoedje op, van deze man is een compositietekening gemaakt. De andere man staat op beeld op NS-station Amsterdam-Lelylaan.

Opsporingsprogramma’s
In de opsporingsprogramma’s Opsporing Verzocht, Team West en ook vorige week bij de Amsterdamse omroep AT5 besteedde de politie de afgelopen tijd uitgebreid aandacht aan dit onderzoek. In deze opsporingsprogramma’s werden er camerabeelden getoond van deze twee verdachten.

Posters en flyers
Om bekendheid te geven aan de beloning van 10.000 euro, verspreidt de politie posters en flyers in

het Nederlands en Arabisch onder de Marokkaanse gemeenschap in Gouda, Zoetermeer, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Het slachtoffer zette zich belangeloos in voor deze gemeenschap.

Meer informatie over deze zaak staat in een eerder bericht.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!