Brandweer haalt in chemicaliënpak persoon uit woning Gerdesiaweg Rotterdam

vrijdag 22 december 2017 16:46

Rotterdam – De brandweer heeft vrijdagmiddag het ambulancepersoneel geassisteerd bij het uit huis halen van een persoon. De persoon moest vanwege medische redenen naar het ziekenhuis worden gebracht. Echter bleek dat een klusje die niet helemaal zonder risico was. Met speciale pakken ging de brandweer en het ambulancepersoneel de woning binnen.

De persoon werd vervolgens uit het huis gehaald om naar het ziekenhuis te worden gebracht. Waarom dit precies gebeurde is niet bekend, meestal gaat het dan om een woning die zwaar is vervuild en hulpverleners gezondheidsrisico’s oplopen.

Foto’s : Mark Swager

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer haalt in chemicaliënpak persoon uit woning Gerdesiaweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer heeft vrijdagmiddag het ambulancepersoneel geassisteerd bij het uit huis halen van een persoon. De persoon moest vanwege medische redenen naar het ziekenhuis worden gebracht. Echter bleek dat een klusje die niet helemaal zonder risico was. Met speciale pakken ging de brandweer en het ambulancepersoneel de woning binnen.

De persoon werd vervolgens uit het huis gehaald om naar het ziekenhuis te worden gebracht. Waarom dit precies gebeurde is niet bekend, meestal gaat het dan om een woning die zwaar is vervuild en hulpverleners gezondheidsrisico’s oplopen.

Foto’s : Mark Swager

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!