Hagenaar beroofd van boodschappentas Spiegelkarpersingel Den Haag

vrijdag 22 december 2017 09:52

Den Haag – Een 59-jarige man uit Den Haag is donderdag 21 december omstreeks 17.30 uur op de Spiegelkarpersingel beroofd van zijn boodschappentas.

De Hagenaar parkeerde zijn auto op de Spiegelkarpersingel en stapte uit. Toen hij bijna de straat was overgestoken voelde hij dat er hard aan de tas getrokken werd. De Hagenaar probeerde te voorkomen dat een man zijn tas wegnam en hield stevig vast. Omdat het hengsel stuk ging wist de man te ontkomen met de boodschappentas. Hij rende hierna hard weg in de richting van de Bardeeldam. Vermoedelijk stapte hij daarna in een kleine zwarte auto. De auto reed weg in de richting van de Spierendam. De recherche doet onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

De man ziet er als volgt uit:
licht getint
kort zwart haar
donkere stoppeltjes bij de baardgroei
drie kwart zwarte jas met capuchon
ongeveer 1.65 m
ongeveer 24 jaar

 

0 reacties

Hagenaar beroofd van boodschappentas Spiegelkarpersingel Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Een 59-jarige man uit Den Haag is donderdag 21 december omstreeks 17.30 uur op de Spiegelkarpersingel beroofd van zijn boodschappentas.

De Hagenaar parkeerde zijn auto op de Spiegelkarpersingel en stapte uit. Toen hij bijna de straat was overgestoken voelde hij dat er hard aan de tas getrokken werd. De Hagenaar probeerde te voorkomen dat een man zijn tas wegnam en hield stevig vast. Omdat het hengsel stuk ging wist de man te ontkomen met de boodschappentas. Hij rende hierna hard weg in de richting van de Bardeeldam. Vermoedelijk stapte hij daarna in een kleine zwarte auto. De auto reed weg in de richting van de Spierendam. De recherche doet onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

De man ziet er als volgt uit:
licht getint
kort zwart haar
donkere stoppeltjes bij de baardgroei
drie kwart zwarte jas met capuchon
ongeveer 1.65 m
ongeveer 24 jaar

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!