Auto belandt tegen tuinmuurtje aan de Ermelostraat in Den Haag

zondag 24 december 2017 20:16

Den Haag – Zondagmiddag rond 12.00 uur is een auto tegen een tuinmuurtje gereden op de Ermelostraat in Den Haag.

Het tuinmuurtje stond in een voortuin van een woning. De bestuurder had vermoedelijk het rem- en gaspedaal met elkaar verward bij het in-of uitparkeren. De auto belandde reed het muurtje omver en kwam tot stilstand op het muurtje. De brandweer heeft geholpen met de auto van het muurtje af te halen, hierna is deze geborgen door een bergingsbedrijf. Wonder boven wonder raakte de bestuurder niet gewond.

 

 

 

 

0 reacties

Auto belandt tegen tuinmuurtje aan de Ermelostraat in Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Zondagmiddag rond 12.00 uur is een auto tegen een tuinmuurtje gereden op de Ermelostraat in Den Haag.

Het tuinmuurtje stond in een voortuin van een woning. De bestuurder had vermoedelijk het rem- en gaspedaal met elkaar verward bij het in-of uitparkeren. De auto belandde reed het muurtje omver en kwam tot stilstand op het muurtje. De brandweer heeft geholpen met de auto van het muurtje af te halen, hierna is deze geborgen door een bergingsbedrijf. Wonder boven wonder raakte de bestuurder niet gewond.

 

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!