Kazerne Metaalhof wenst u een fijne feestdagen

zondag 24 december 2017 10:44

De Kazerne Metaalhof heeft zondagmorgen een leuke kerstgroet geplaatst op hun Facebook-pagina. Zij maakten een parodie met kerstverlichting op het nummer All i want For Christmas. Met behulp van de voertuigen en de verlichting in de kazerne werd er een leuke video gemaakt.

 

https://www.facebook.com/kazernemetaalhof/videos/373555116401449/

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kazerne Metaalhof wenst u een fijne feestdagen
Schrijver:

 

 

De Kazerne Metaalhof heeft zondagmorgen een leuke kerstgroet geplaatst op hun Facebook-pagina. Zij maakten een parodie met kerstverlichting op het nummer All i want For Christmas. Met behulp van de voertuigen en de verlichting in de kazerne werd er een leuke video gemaakt.

 

https://www.facebook.com/kazernemetaalhof/videos/373555116401449/

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!