Taxichauffeur beroofd op de Veilingweg in Rotterdam

zondag 24 december 2017 20:26

ROTTERDAM – Zondag 24 december rond 02.30 uur is een taxichauffeur beroofd op de Veilingweg in Rotterdam.

De taxichauffeur en een getuigen achtervolgde de dader een korte tijd, hierbij werd de getuigen mishandeld. Het Regionaal Team Overvallen zoekt contact met twee fietsers, zij hebben de dader aangesproken. Hoeveel de dader heeft buitgemaakt is niet bekend.

 

0 reacties

Taxichauffeur beroofd op de Veilingweg in Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Zondag 24 december rond 02.30 uur is een taxichauffeur beroofd op de Veilingweg in Rotterdam.

De taxichauffeur en een getuigen achtervolgde de dader een korte tijd, hierbij werd de getuigen mishandeld. Het Regionaal Team Overvallen zoekt contact met twee fietsers, zij hebben de dader aangesproken. Hoeveel de dader heeft buitgemaakt is niet bekend.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!