maandag, juni 27, 2022
20 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

14-jarige jongen met geweld van twee paar schoenen beroofd Julius Caesarlaan Leiden

- advertentie -

Leiden – Een 14-jarige jongen werd op zondag 24 december omstreeks 17:15 uur aan de Julius Caesarlaan slachtoffer van een straatroof. Twee jongens stalen met geweld twee paar schoenen van hem. De politie onderzoekt de zaak.

 

Het slachtoffer maakte via de sociale media een afspraak met een jongen om hem een paar schoenen te verkopen. De twee spraken af bij een bankje naast een flat en een kanaal, gelegen aan de Julius Caesarlaan. Daar sprak hij eerst met de koper, maar plotseling werd de 14-jarige door een tweede jongen mishandeld. De twee beroofden hem van twee paar schoenen. Achter de jongen die de 14-jarige mishandelde, stonden nog drie jongens die bij de twee leken te horen. De politie is op zoek naar deze vijf jongens. Toen het slachtoffer op zijn sokken naar een portiek van een flat ging, liepen de vijf verdachten met hem mee tot aan de centrale toegangsdeur. Daarna liep het slachtoffer alleen op zijn sokken de flat binnen en alarmeerde onmiddellijk de politie. Agenten zochten in de omgeving maar troffen de vijf jongens niet meer aan. Het slachtoffer deed aangifte van diefstal met geweld.

Signalementen
De jongen die in eerste instantie een paar schoenen zou kopen was een licht getinte jongen, 180 à 185 meter lang met donker haar, wat aan de zijkanten opgeschoren was. Verder droeg hij een parajumper met een logo op de mouw en sportschoenen.
De jongen die het slachtoffer mishandelde was een licht getinte jongen, 170 meter lang met opgeschoren zwart haar. Hij droeg een donkere softshell jas met een logo op de mouw.
Van de andere drie jongens is geen signalement beschikbaar.

Iets gezien of gehoord? 
De districtsrecherche Leiden is op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien van de straatroof of de mishandeling die tussen 17.15 en 17.30 uur plaatsvond? Of hebt u andere informatie ? Neem dan contact op met de districtsrecherche Leiden via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -