Half naakte tramknuffelaar opgevangen door politie Hofplein Rotterdam

woensdag 27 december 2017 15:26

Rotterdam – De politie heeft woensdagmiddag een half naakte man van het Hofplein gehaald. De man was verward en stond onder andere volgens de politie trams te knuffelen. Agenten namen contact op met de GGD maar die konden niet veel voor de man betekenen.

De agenten namen de man mee naar het bureau om in ieder geval even op te warmen. Aldaar wordt er gekeken welk zorg de man geboden kan worden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Half naakte tramknuffelaar opgevangen door politie Hofplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft woensdagmiddag een half naakte man van het Hofplein gehaald. De man was verward en stond onder andere volgens de politie trams te knuffelen. Agenten namen contact op met de GGD maar die konden niet veel voor de man betekenen.

De agenten namen de man mee naar het bureau om in ieder geval even op te warmen. Aldaar wordt er gekeken welk zorg de man geboden kan worden.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!