Inbrekers vluchten A20 op en worden gespot door politiehelikopter Rotterdam

woensdag 27 december 2017 13:43

De politie heeft woensdagmorgen inbrekers op het Terbregseplein kunnen aanhouden. De inbrekers waren gespot en staken in hun vlucht de A16 over vanaf een woonwijk. Een politie helikopter was in de buurt en ging op zoek.

Na een korte achtervolging konden  de inbrekers door agenten worden aangehouden. Ze zitten inmiddels vast op het bureau. De snelweg opgaan is een levensgevaarlijke actie en zal hen eveneens worden aangerekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inbrekers vluchten A20 op en worden gespot door politiehelikopter Rotterdam
Schrijver:

 

 

De politie heeft woensdagmorgen inbrekers op het Terbregseplein kunnen aanhouden. De inbrekers waren gespot en staken in hun vlucht de A16 over vanaf een woonwijk. Een politie helikopter was in de buurt en ging op zoek.

Na een korte achtervolging konden  de inbrekers door agenten worden aangehouden. Ze zitten inmiddels vast op het bureau. De snelweg opgaan is een levensgevaarlijke actie en zal hen eveneens worden aangerekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!