Politie jaagt met helikopter op daklopers Nieuwstraat Rotterdam

woensdag 27 december 2017 15:22

Rotterdam – De politie heeft woensdag jacht gemaakt op daklopers van woningen aan de Nieuwstraat in het centrum van de stad. Wat de verdachten op het dak deden is nog niet bekend. Één persoon raakte gewond doordat deze viel. 

De politie heeft de gewonde man naar beneden gehaald en formeel aangehouden. Naar de anderen wordt nog gezocht. De actie van de politiehelikopter riep veel vragen op. Dit kwam mede doordat er een grote politiehelikopter was ingezet.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie jaagt met helikopter op daklopers Nieuwstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft woensdag jacht gemaakt op daklopers van woningen aan de Nieuwstraat in het centrum van de stad. Wat de verdachten op het dak deden is nog niet bekend. Één persoon raakte gewond doordat deze viel. 

De politie heeft de gewonde man naar beneden gehaald en formeel aangehouden. Naar de anderen wordt nog gezocht. De actie van de politiehelikopter riep veel vragen op. Dit kwam mede doordat er een grote politiehelikopter was ingezet.

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!