maandag, mei 23, 2022
19.3 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Politie jaagt met helikopter op daklopers Nieuwstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft woensdag jacht gemaakt op daklopers van woningen aan de Nieuwstraat in het centrum van de stad. Wat de verdachten op het dak deden is nog niet bekend. Één persoon raakte gewond doordat deze viel. 

De politie heeft de gewonde man naar beneden gehaald en formeel aangehouden. Naar de anderen wordt nog gezocht. De actie van de politiehelikopter riep veel vragen op. Dit kwam mede doordat er een grote politiehelikopter was ingezet.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,215VolgersVolg
- advertentie -