Woning verwoest door brand aan de Vlierlaan in Pijnacker

Date:

Share post:

Pijnacker – Dinsdagmiddag 26 december rond 16.00 uur heeft een zeer grote uitslaande brand gewoed in een woning aan de Vlierlaan in Pijnacker. 

De brand was begonnen in de keuken van de woning en al snel breidde deze uit naar de andere verdiepingen van de woning. De brand was zowel aan de voorkant als aan de achterkant uitslaand. Vijf naastgelegen woningen werden ontruimd. Ook werd de wijk afgezet, dit omdat de brand gepaard ging met een flinke rookontwikkeling.

Twee personen zijn door het ambulancepersoneel nagekeken, het is onbekend of deze zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Drie huizen raakte zwaar beschadigd bij de brand, voor deze bewoners moet een alternatieve woonruimte worden gezocht. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

 

- Advertisement -

Gerelateerd