Enorme brand in opslagtank Shell Vondelingenweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – In een lege opslagtank van de Shell en de Vondelingenweg is zojuist een forse brand uitgebroken. De brand gaat gepaard met een flinke zwarte rook ontwikkeling. De brandweer is met een peloton uitgerukt om de brand te bestrijden.

De veiligheidsregio meldt dat de tank leeg is. Waardoor de brand is ontstaan is nog niet bekend. De hulpdiensten hebben opgeschaald naar GRIP 1 vanwege de impact voor de omgeving en voor een juist aansturing van de hulpverleners ter plaatse.

Door de rookontwikkeling is ook het goederen vervoer per trein volledig stil komen te liggen. In de omgeving zijn er ook diverse doorgaande wegen afgesloten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd