Man probeert in te rijden op brandweerman in Schiedam

donderdag 28 december 2017 22:45

Schiedam – Vandaag heeft een man geprobeerd met zijn auto tegen de onderbenen van een brandweerman aan te rijden die op straat aan het werk was. De collega in kwestie kon op tijd wegspringen en is gelukkig niet gewond geraakt.

Toegesnelde politieagenten hebben de persoon aangehouden en de betrokken ploeg heeft direct aangifte gedaan op het bureau.

De ploeg is geschrokken van het gebeuren maar heeft haar werk inmiddels weer kunnen hervatten.

Handen af van hulpverleners

Onder het motto “Handen af van onze hulpverleners!” tolereert de politie geen verbaal of fysiek geweld tegen hulpverleners. De politie treedt hier altijd tegen op. De dader kan niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel worden aangepakt voor het veroorzaken van schade. Afgesproken is dat de strafeis bij geweld tegen hulpverleners altijd wordt verhoogd.

 

0 reacties

Man probeert in te rijden op brandweerman in Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Vandaag heeft een man geprobeerd met zijn auto tegen de onderbenen van een brandweerman aan te rijden die op straat aan het werk was. De collega in kwestie kon op tijd wegspringen en is gelukkig niet gewond geraakt.

Toegesnelde politieagenten hebben de persoon aangehouden en de betrokken ploeg heeft direct aangifte gedaan op het bureau.

De ploeg is geschrokken van het gebeuren maar heeft haar werk inmiddels weer kunnen hervatten.

Handen af van hulpverleners

Onder het motto “Handen af van onze hulpverleners!” tolereert de politie geen verbaal of fysiek geweld tegen hulpverleners. De politie treedt hier altijd tegen op. De dader kan niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel worden aangepakt voor het veroorzaken van schade. Afgesproken is dat de strafeis bij geweld tegen hulpverleners altijd wordt verhoogd.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!