Headlines Schiedam

Man probeert in te rijden op brandweerman in Schiedam


Schiedam – Vandaag heeft een man geprobeerd met zijn auto tegen de onderbenen van een brandweerman aan te rijden die op straat aan het werk was. De collega in kwestie kon op tijd wegspringen en is gelukkig niet gewond geraakt.

Toegesnelde politieagenten hebben de persoon aangehouden en de betrokken ploeg heeft direct aangifte gedaan op het bureau.

De ploeg is geschrokken van het gebeuren maar heeft haar werk inmiddels weer kunnen hervatten.

Handen af van hulpverleners

Onder het motto “Handen af van onze hulpverleners!” tolereert de politie geen verbaal of fysiek geweld tegen hulpverleners. De politie treedt hier altijd tegen op. De dader kan niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel worden aangepakt voor het veroorzaken van schade. Afgesproken is dat de strafeis bij geweld tegen hulpverleners altijd wordt verhoogd.

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter