Politie zoekt verdachte en getuigen steekpartij Heindijk Rotterdam

vrijdag 29 december 2017 15:11

Rotterdam – Donderdag is er een 24-jarige man beroofd aan de Heindijk kruising Bandeloodijk in Rotterdam-Zuid. Het slachtoffer is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

 

Donderdagavond rond 19.00 uur is het slachtoffer beroofd en mishandeld op de Heindijk. De man uit Rotterdam is flink toegetakeld en met verwondingen aan zijn gezicht naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte vluchtte vervolgens richting Reyerdijk, Emelissedijk en Velgersdijk. De politie is meteen een onderzoek gestart. Heeft u die avond iets gezien of gehoord wat kan leiden naar de dader? Het gaat om een donker getinte man van ongeveer 25 jaar en 1,80 meter. Hij droeg een zwarte jas, zwarte broek en zwarte schoenen. De man had kort zwart haar. Alle informatie is welkom, via 0900-8844 of als u liever anoniem blijft via 0800-7000.

 

0 reacties

Politie zoekt verdachte en getuigen steekpartij Heindijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Donderdag is er een 24-jarige man beroofd aan de Heindijk kruising Bandeloodijk in Rotterdam-Zuid. Het slachtoffer is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

 

Donderdagavond rond 19.00 uur is het slachtoffer beroofd en mishandeld op de Heindijk. De man uit Rotterdam is flink toegetakeld en met verwondingen aan zijn gezicht naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte vluchtte vervolgens richting Reyerdijk, Emelissedijk en Velgersdijk. De politie is meteen een onderzoek gestart. Heeft u die avond iets gezien of gehoord wat kan leiden naar de dader? Het gaat om een donker getinte man van ongeveer 25 jaar en 1,80 meter. Hij droeg een zwarte jas, zwarte broek en zwarte schoenen. De man had kort zwart haar. Alle informatie is welkom, via 0900-8844 of als u liever anoniem blijft via 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!