Fotograaf mishandeld bij melding autobrand Jonker Fransstraat Rotterdam

zaterdag 30 december 2017 12:23

Rotterdam – Afgelopen nacht is bij een melding van een autobrand aan de Jonker Fransstraat met de Admiraal de Ruyterweg een fotograaf van ons mishandeld. De fotograaf is bij dit incident gewond geraakt en is gezien door ambulancepersoneel.

De fotograaf reed in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 02:14 uur langs een voertuig op de Jonker Fransstraat, deze stond daar op de stoep geparkeerd met een groepje jongeren eromheen. Niet veel later om 02:22 uur kwam er een melding binnen voor een autobrand op dezelfde locatie. De fotograaf kwam ter plaatse en er bleek één persoon zelf met een broekspijp in brand te staan, toen dit was gedoofd heeft de collega vanaf afstand een foto gemaakt van het incident. Het groepje jongeren kwam op onze fotograaf af en begon direct met duwen. De fotograaf viel op de grond en kreeg schoppen en klappen te verwerken. Hij raakte daardoor dusdanig gewond dat een ambulance ter plaatse is gekomen. Ook zijn apparatuur is beschadigd geraakt. De betrokken collega is inmiddels thuis maar wel behoorlijk geschrokken van het incident.

De politie heeft in de directe omgeving gezocht naar de jongeren maar heeft ze niet meer aangetroffen. Het is niet bekend of het groepje jongeren bij de auto hoorden. In het kader van het onderzoek gaat onze fotograaf aangifte doen, daarbij zullen er foto’s en dashcambeelden worden overhandigd aan de politie. Naast deze informatie vragen wij of iemand iets gezien heeft en dit zou willen melden bij de politie. Dit kan via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem. Mocht iemand zich herkennen in dit verhaal en hiervoor verantwoordelijk zijn verzoeken wij deze personen natuurlijk om zich vrijwillig te melden bij de politie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fotograaf mishandeld bij melding autobrand Jonker Fransstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Afgelopen nacht is bij een melding van een autobrand aan de Jonker Fransstraat met de Admiraal de Ruyterweg een fotograaf van ons mishandeld. De fotograaf is bij dit incident gewond geraakt en is gezien door ambulancepersoneel.

De fotograaf reed in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 02:14 uur langs een voertuig op de Jonker Fransstraat, deze stond daar op de stoep geparkeerd met een groepje jongeren eromheen. Niet veel later om 02:22 uur kwam er een melding binnen voor een autobrand op dezelfde locatie. De fotograaf kwam ter plaatse en er bleek één persoon zelf met een broekspijp in brand te staan, toen dit was gedoofd heeft de collega vanaf afstand een foto gemaakt van het incident. Het groepje jongeren kwam op onze fotograaf af en begon direct met duwen. De fotograaf viel op de grond en kreeg schoppen en klappen te verwerken. Hij raakte daardoor dusdanig gewond dat een ambulance ter plaatse is gekomen. Ook zijn apparatuur is beschadigd geraakt. De betrokken collega is inmiddels thuis maar wel behoorlijk geschrokken van het incident.

De politie heeft in de directe omgeving gezocht naar de jongeren maar heeft ze niet meer aangetroffen. Het is niet bekend of het groepje jongeren bij de auto hoorden. In het kader van het onderzoek gaat onze fotograaf aangifte doen, daarbij zullen er foto’s en dashcambeelden worden overhandigd aan de politie. Naast deze informatie vragen wij of iemand iets gezien heeft en dit zou willen melden bij de politie. Dit kan via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem. Mocht iemand zich herkennen in dit verhaal en hiervoor verantwoordelijk zijn verzoeken wij deze personen natuurlijk om zich vrijwillig te melden bij de politie.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!