Fotograaf mishandeld bij melding autobrand Jonker Fransstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Afgelopen nacht is bij een melding van een autobrand aan de Jonker Fransstraat met de Admiraal de Ruyterweg een fotograaf van ons mishandeld. De fotograaf is bij dit incident gewond geraakt en is gezien door ambulancepersoneel.

De fotograaf reed in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 02:14 uur langs een voertuig op de Jonker Fransstraat, deze stond daar op de stoep geparkeerd met een groepje jongeren eromheen. Niet veel later om 02:22 uur kwam er een melding binnen voor een autobrand op dezelfde locatie. De fotograaf kwam ter plaatse en er bleek één persoon zelf met een broekspijp in brand te staan, toen dit was gedoofd heeft de collega vanaf afstand een foto gemaakt van het incident. Het groepje jongeren kwam op onze fotograaf af en begon direct met duwen. De fotograaf viel op de grond en kreeg schoppen en klappen te verwerken. Hij raakte daardoor dusdanig gewond dat een ambulance ter plaatse is gekomen. Ook zijn apparatuur is beschadigd geraakt. De betrokken collega is inmiddels thuis maar wel behoorlijk geschrokken van het incident.

De politie heeft in de directe omgeving gezocht naar de jongeren maar heeft ze niet meer aangetroffen. Het is niet bekend of het groepje jongeren bij de auto hoorden. In het kader van het onderzoek gaat onze fotograaf aangifte doen, daarbij zullen er foto’s en dashcambeelden worden overhandigd aan de politie. Naast deze informatie vragen wij of iemand iets gezien heeft en dit zou willen melden bij de politie. Dit kan via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem. Mocht iemand zich herkennen in dit verhaal en hiervoor verantwoordelijk zijn verzoeken wij deze personen natuurlijk om zich vrijwillig te melden bij de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd