Slachtoffer schietpartij Socratesstraat Rotterdam alsnog overleden

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De man die vrijdagavond 29 december op de Socratesstraat in Rotterdam-Zuid werd neergeschoten is overleden aan zijn verwondingen. De man raakte zwaargewond en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij zondag alsnog aan zijn verwondingen.

De politie vond vrijdagavond een zwaargewonde man op de Socratesstraat. De schutter was toen al gevlucht. Volgens getuigen gaat het om een donkergetinte man met een rode plastic supermarkttas, die wegrende richting de Spinozaweg.

Nog veel vragen
De politie is een groot onderzoek gestart om de dader(s) op te sporen en duidelijk te krijgen wat er precies is gebeurd. Het is nog onduidelijk wie het slachtoffer is en of hij een bewoner is van de Socratesstraat. Ook over het motief heeft de politie nog geen informatie. Via een buurtonderzoek en het uitkijken van camerabeelden hoopt de politie meer duidelijkheid te krijgen.

Getuigen gezocht
Het team wil in het bijzonder weten of er mensen zijn die op de avond van vrijdag 29 december iets verdachts hebben gezien of gehoord. Maar ook als u al eerder verdachte personen of situaties zijn opgevallen in de straat kan dit waardevolle informatie zijn voor het onderzoek. Ook zijn wij op zoek naar camerabeelden die het incident, het slachtoffer, de dader(s) of een eventueel wegrijdende auto hebben vastgelegd. Alle informatie is welkom.

Contact
Mocht u informatie of camerabeelden hebben, dan willen wij u vragen contact op te nemen met ons. Dit kan door te bellen met 0900-8844 en te vragen naar TGO Team 2, te mailen naar tgo.rotterdam.team2@politie.nl of kunt u uw tip achterlaten op www.politie.nl. Beelden kunt u achterlaten via www.politie.nl/upload.

Blijft u liever anoniem, bel dan met M. op 0800-700 of laat uw tip achter op www.meldmisdaadanoniem.nl. Ook kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen op 079-3458 999.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd