Politie zoekt dader brute woningoverval Dawesweg Rotterdam

zondag 31 december 2017 11:20

Rotterdam Vrijdagavond overviel een gemaskerde man in bezit van een vuurwapen een woning aan de Dawesweg in Rotterdam-Alexander. De bewoners zijn geschopt, geslagen en vastgebonden.

Vrijdagavond rond 22.30 werd er op de deur gebonkt door de overvaller. De man deed open en werd overmeesterd door de verdachte. De man en vrouw moesten meerdere persoonlijke spullen afstaan, werden vastgebonden en vervolgens geschopt en geslagen. Tijdens deze laffe daad, richtte de overvaller meerdere keren zijn vuurwapen op de bewoners. Uiteindelijk ging hij er vandoor en kon de politie worden gebeld. Er is een onderzoek gestart en de politie hoopt dat getuigen iets hebben gezien.

Heeft u informatie over de woningoverval?

De verdachte is licht getint en droeg zwarte kleding met grijze wollen handschoenen. Ook had hij een bivakmuts op. Zijn gympen waren ook zwart met een wit Nike teken. Alle informatie is welkom. Bel met 0900-8844 of met MMA op 0800-7000 als u iets heeft gezien of gehoord vrijdagavond tussen 22.15 en 23.00 uur.

 

0 reacties

Politie zoekt dader brute woningoverval Dawesweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam Vrijdagavond overviel een gemaskerde man in bezit van een vuurwapen een woning aan de Dawesweg in Rotterdam-Alexander. De bewoners zijn geschopt, geslagen en vastgebonden.

Vrijdagavond rond 22.30 werd er op de deur gebonkt door de overvaller. De man deed open en werd overmeesterd door de verdachte. De man en vrouw moesten meerdere persoonlijke spullen afstaan, werden vastgebonden en vervolgens geschopt en geslagen. Tijdens deze laffe daad, richtte de overvaller meerdere keren zijn vuurwapen op de bewoners. Uiteindelijk ging hij er vandoor en kon de politie worden gebeld. Er is een onderzoek gestart en de politie hoopt dat getuigen iets hebben gezien.

Heeft u informatie over de woningoverval?

De verdachte is licht getint en droeg zwarte kleding met grijze wollen handschoenen. Ook had hij een bivakmuts op. Zijn gympen waren ook zwart met een wit Nike teken. Alle informatie is welkom. Bel met 0900-8844 of met MMA op 0800-7000 als u iets heeft gezien of gehoord vrijdagavond tussen 22.15 en 23.00 uur.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!