Vader springt met zoon (4) voor trein in Haarle

zondag 31 december 2017 15:30

Haarle – Een 46-jarige man en zijn 4-jarige zoontje uit Zoetermeer zijn zaterdagavond overleden nadat hij met zijn zoon voor een trein was gesprongen op het spoor langs de Oude Deventerweg. De man verbleef met familieleden in een vakantiehuisje in de buurt en was als vermist opgegeven. Omstreeks 21.30 uur kreeg de politie een melding van een poging zelfdoding.

Ter plaatse werden de twee lichamen geidentificeerd en het bleek om de twee personen te gaan. Een getuige had gezien dat de man met zijn zoon in zijn arm voor de trein sprong. De familieleden zijn opgevangen door agenten.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vader springt met zoon (4) voor trein in Haarle
Schrijver:

 

 

Haarle – Een 46-jarige man en zijn 4-jarige zoontje uit Zoetermeer zijn zaterdagavond overleden nadat hij met zijn zoon voor een trein was gesprongen op het spoor langs de Oude Deventerweg. De man verbleef met familieleden in een vakantiehuisje in de buurt en was als vermist opgegeven. Omstreeks 21.30 uur kreeg de politie een melding van een poging zelfdoding.

Ter plaatse werden de twee lichamen geidentificeerd en het bleek om de twee personen te gaan. Een getuige had gezien dat de man met zijn zoon in zijn arm voor de trein sprong. De familieleden zijn opgevangen door agenten.

 

 

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Het is 1 juni en dat betekent dat diverse maatregelen vanwege COVID-19 zijn versoepeld. Zo zijn sinds vandaag bijvoorbeeld de terrassen weer open en kunnen mensen weer een bezoekje brengen aan het museum. Om 12:00 uur mocht het dan eindelijk weer. De terrassen gingen...

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Sittard - Maandagmiddag 1 juni rond 13.25 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Putstraat in Sittard. Bij het steekincident raakte één persoon zwaargewond en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels één verdachte aangehouden...

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Maandag 1 juni is rond 3:30 uur een vrachtwagentrailer uitgebrand. De brand woedde op een bedrijventerrein aan de Kickersbloem in Hellevoetsluis. De brand was fel en zorgde voor forse rookontwikkeling. Vanwege de rook werd een NL-Alert verstuurd. Een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!