maandag, mei 23, 2022
19.3 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Jongen alsnog gepakt na achtervolging scooter Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft woensdagavond na een achtervolging vanuit het Kralingse Bos  een jongen op een scooter aangehouden. De agenten wilden de jongen controleren maar deze ging er als een speer vandoor richting de wijk het Lage Land. De jongen dumpte in zijn vlucht op de Lieven de Keystraat de scooter en ging er rennend vandoor in de richting van het Lagelandsepad.

Niet veel later konden agenten de jongen in de buurt aanhouden. In de omgeving werd een hoeveelheid vuurwerk aangetroffen, na onderzoek blijkt dat de jongen dit mogelijk bij zich heeft gehad en daarom is gevlucht. De politie doet verder onderzoek.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,215VolgersVolg
- advertentie -