vrijdag, mei 20, 2022
11.8 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Laffe brandstichting auto Koerillen Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Afgelopen nacht, donderdag 4 januari om 01:53 uur werd een auto in brand gestoken aan de Koerillen in Capelle aan den IJssel. De Koerillen is gesitueerd in de Eilandenbuurt van Capelle-Oostgaarde. 

Op camera
Op duidelijke camerabeelden is te zien hoe een man om 01:53 uur een doek met een brandversnellend middel aansteekt, de ruit van een auto kapot slaat en deze vervolgens in brand steekt. Door de brandende doek door het verbroken raam te gooien, vatte de auto al snel vlam. De verdachte is te voet vertrokken. De auto liep aanzienlijke schade op.

Signalement
De verdachte betreft een man, tussen de 180 en 190 cm lang, blank, slungelig type, spijkerbroek, lage sneaker/skater schoenen, zwarte jas tot over de heup met capuchon.

Niet de 1e keer
Helaas is dit niet de 1e keer dat er aan dit adres incidenten zijn geweest. Zo werd eerder ook al graffiti gespoten, een ruit vernield en gepoogd brand te stichten aan een andere auto. Er zijn dan ook sterke aanwijzingen dat er sprake is van één en dezelfde dader. De zaken zijn gekoppeld en in onderzoek bij de recherche.

Getuigen oproep
De politie roept op iedereen die iets heeft gezien of gehoord melding te maken. Heeft u iemand over deze feiten horen praten of opscheppen, op school, op werk of elders? Neem dan ook contact op. Bellen kan met 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Anoniem melden kan ook online via de beveiligde omgeving opwww.meldmisdaadanoniem.nl

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -