zaterdag, januari 22, 2022
5.5 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Storing wisselstrook Algerabrug Capelle Krimpen levert vertragingen op

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Vrijdagmiddag is er door een storing aan de wisselstrook over de Algerabrug een flinke vertraging opgelopen voor het verkeer. Handhaving Capelle heeft het verkeer op meerdere locaties geregeld.

 

Monteurs zijn onderweg om de storing  met de wisselstrook te verhelpen, de slagboom van de wisselstrook is handmatig geopend. Verkeer kan gebruikmaken van wisselstrook en deze via Weteringsingel in Krimpen verlaten.

 

 

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -