Storing wisselstrook Algerabrug Capelle Krimpen levert vertragingen op

vrijdag 5 januari 2018 15:36

Capelle aan den IJssel – Vrijdagmiddag is er door een storing aan de wisselstrook over de Algerabrug een flinke vertraging opgelopen voor het verkeer. Handhaving Capelle heeft het verkeer op meerdere locaties geregeld.

 

Monteurs zijn onderweg om de storing  met de wisselstrook te verhelpen, de slagboom van de wisselstrook is handmatig geopend. Verkeer kan gebruikmaken van wisselstrook en deze via Weteringsingel in Krimpen verlaten.

 

 

 

 

0 reacties

Storing wisselstrook Algerabrug Capelle Krimpen levert vertragingen op
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Vrijdagmiddag is er door een storing aan de wisselstrook over de Algerabrug een flinke vertraging opgelopen voor het verkeer. Handhaving Capelle heeft het verkeer op meerdere locaties geregeld.

 

Monteurs zijn onderweg om de storing  met de wisselstrook te verhelpen, de slagboom van de wisselstrook is handmatig geopend. Verkeer kan gebruikmaken van wisselstrook en deze via Weteringsingel in Krimpen verlaten.

 

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!