Capelle aan den IJssel Headlines

Brandgerucht blijkt aangebrande pizza Reviusrondeel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Woensdagmiddag 10 januari rond 17.07 uur roken bewoners van het Reviusrondeel in Capelle aan den IJssel in het portiek een brandlucht. De brandweer die hiervoor gebeld was heeft een onderzoek ingesteld bij diverse woningen. Hieruit bleel één bewoner een pizza in de oven vergeten was welke was aangebrand. Hierop kon de brandweer terug naar de kazerne.

Foto’s : Nieuws op Beeld

20180110172229.jpg

20180110172230.jpg

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten