Donderdag start een nieuwe serie ‘Bureau Rijnmond’

Date:

Share post:

Rotterdam – Na een korte stop, in verband met de feestdagen, is ‘Bureau Rijnmond’ terug bij RTV Rijnmond. Donderdag aanstaande vragen Openbaar Ministerie en politie opnieuw aandacht voor misdrijven die gepleegd zijn in de regio en waar de hulp van het publiek gewenst is.

Club Blu
In de afgelopen weken is er een reeks van incidenten geweest rond discotheek Club Blu in Rotterdam Alexander. Zo is er onder andere op 15 december een scherpe handgranaat aangetroffen en op 20 december is er met een automatisch wapen op de deur van het pand geschoten. De politie toont beelden van een aantal verdachten.

Overvallen
Op 5 september en op 7 oktober 2017 zijn overvallen gepleegd op de Oude Watering in Rotterdam. Van de overval van 7 oktOvervallenober, op snackbar Verhage, zijn al eerder beelden getoond in ‘Bureau Rijnmond’, maar van de overval op een Chinees restaurant nog niet.

Inbraak auto
Soms hebben plegers van misdrijven geen enkel benul van waar camera’s hangen en waar niet. Het duo dat op 30 oktober inbrak in een auto aan de Vivaldistraat in Ridderkerk, behoort duidelijk tot die categorie. Zij staan er haarscherp op!

Mishandeling
Twee mannen bezochten op 8 oktober een evenement in Ahoy. Toen zij na afloop op de Zuiderparkweg liepen vroegen een paar jongelui om een sigaret. Het feit dat zij die niet hadden, moesten zij bekopen met flinke klappen. Eén van de twee mannen belandde in het ziekenhuis en ook de andere raakte gewond. Er zijn beelden van de verdachten.

Dubbele liquidatie
Op 20 december jl. om ongeveer 19.00 uur werd op de Rhijnauwensingel een auto beschoten. Ter plaatse werd een witte Seat Leon aangetroffen met daarin twee personen. Eén daarvan bleek al te zijn overleden, de andere werd ter plaatse gereanimeerd maar overleed later. Naar aanleiding van dit incident werd een groot onderzoek gestart en het team heeft nog een aantal vragen aan de kijker van ‘Bureau Rijnmond’.

De uitzending van ‘Bureau Rijnmond’ is wekelijks te zien op TV Rijnmond en er worden ook regelmatig mooie resultaten behaald. Zo ook deze week. Wilt u weten in welke zaak? Kijken dan, donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur). Help misdrijven op te lossen.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond

- Advertisement -

Gerelateerd