Headlines Rotterdam Centrum

Man (24) aangehouden door arrestatieteam na vuurwapenmelding Weena Rotterdam

Rotterdam – Het arrestatieteam heeft woensdag een 24-jarige man aangehouden na aanleiding van een vuurwapenmelding. De man zou zich hebben bevonden in het kantoorgebouw aan het Weena.

De man zou een (ex) werknemer zijn geweest. De man is door de politie aangehouden op verdenking van het bezit van een vuurwapen. Na een doorzoeking werd er echter geen wapen aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten