Anonieme tips leiden naar drugs, (nep)wapens en munitie op de Wolphaertstraat en Zaagmolenstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Diverse anonieme tips leidden agenten deze week naar drie panden in Rotterdam-Zuid en Noord. Ze vonden harddrugs, versnijdingsmiddelen, nepvuurwapens en munitie. Vijf personen zijn aangehouden.

Vuurwapen in woning

- Advertisement -

Meldingen over overlast in de wijk en handel in drugs leidden agenten afgelopen woensdag naar een twee panden op de Wolphaertstraat. Naast vijf aanhoudingen leverde onderzoek in de woning diverse gebruikshoeveelheden soft- en harddrugs, 55 XTC-pillen en twee nepvuurwapens op. Drie Rotterdammers van 25, 27 en 57 jaar, een 52-jarige vrouwelijke plaatsgenoot en een 19-jarige Schiedammer zijn aangehouden. Ze worden onder andere verdacht van handel in drugs en zijn ingerekend voor verhoor.

Dat (anoniem) melden effectief is, bleek ook vrijdagochtend. Dit keer troffen agenten na een tip in een pand op de Zaagmolenstraat een nog onbekende hoeveelheid versnijdingsmiddelen en munitie aan. Er was niemand in het pand aanwezig en er is nog niemand aangehouden. De versnijdingsmiddelen en patronen zijn in beslag genomen en het onderzoek wordt voortgezet. De politie bespreekt de resultaten met de gemeente en die besluit of de huizen worden gesloten.

Drugs in woning

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld Misdaad Anoniem
Soms wilt u de politie iets melden zonder dat uw naam bekend wordt. Bijvoorbeeld omdat u de dader goed kent. Of om andere redenen. Dan kunt u melden bij Meld Misdaad Anoniem (M.). Zo krijgt de politie informatie die zij anders niet zou ontvangen. En kunt u op een laagdrempelige manier helpen uw eigen wijk veiliger te maken. Melden kan via het gratis telefoonnummer 0800-7000 of via het online meldformulier op https://www.meldmisdaadanoniem.nl.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...