vrijdag, mei 20, 2022
11.8 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Burgemeester Oskam verricht loting verkiezingsprogramma’s Radio Capelle

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Vorige  week heeft burgemeester Peter Oskam van Capelle aan den IJssel de loting van Hitland Magazine, het programma dat de komende weken in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen staat, verricht. Hitland Magazine is een feel good programma van Radio Capelle iedere woensdag tussen 14.00 – 16.00 uur over gebeurtenissen in Capelle aan den IJssel en Zuidplas. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart presenteren de meeste politieke partijen zich vanaf 17 januari aan de bewoners van Capelle en Zuidplas. Iedere partij en lijsttrekker komt éénmaal aan bod in een gesprek met Radio Capelle.

Om de volgorde van de deelnemende politieke partijen in de uitzending eerlijk te bepalen werd de hulp van burgemeester Peter Oskam van Capelle aan den IJssel ingeroepen. Maandag 8 januari werd op zijn werkkamer de loting verricht. Een radioverslag hiervan is terug te luisteren via:

http://www.radiocapelle.nl/podcasts/3006-loting-uitzendschema-gemeenteraadsverkiezingen/

Peter Oskam: “De verkiezingen van 21 maart zijn belangrijk voor de Capellenaren en de inwoners van Zuidplas. Er valt echt wat te kiezen en daarom is het zo goed dat Radio Capelle alle partijen aan bod laat komen om hun standpunten te presenteren. Ik roep iedereen op om te luisteren naar de serie verkiezingsuitzendingen.”

Hitland Magazine wordt wekelijks live uitgezonden bij Radio Capelle en

Omroep Zuidplas en is ook in zijn geheel of via podcasts terug te

luisteren.

De uitzendingen zijn als volgt, iedere woensdag van 14.00 – 16.00 uur:

woensdag 17 januari          PvdA

woensdag 24 januari          D66

woensdag 31 januari          SP

woensdag  7 februari         SGP

woensdag 14 februari         Leefbaar Capelle

woensdag 21 februari         VVD

woensdag 28 februari         GroenLinks

woensdag  7 maart            ChristenUnie

woensdag 14 maart           CDA

 

Foto’s:  Jan van den Arend

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -