donderdag, mei 26, 2022
18 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Inbrekers in de kraag gevat door tankende agenten Reviusrondeel Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle a/d IJssel – Politieagenten hielden donderdag drie inbrekers aan op het Reviusrondeel in Capelle aan den IJssel. Twee jongens van 18 en één van 16 jaar uit Capelle aan den IJssel zitten vast. Donderdagavond rond 20.00 uur tankte een politieman bij een benzinepomp aan de Abram van Rijckevorselweg. Hij zag in de verte op het Reviusrondeel, drie personen lopen, van wie hij er twee herkende van een eerdere inbraak.

Hij waarschuwde meteen zijn surveillerende collega’s en hield ze op afstand in de gaten. Inmiddels waren de inbrekers over de zeembalkonnetjes aan het klimmen en drongen een woning in. Er stond er eentje op de uitkijk. Meerdere politieagenten kwamen op de melding af en gingen de flat binnen. De inbrekers kregen het door en zetten het op een lopen, maar kwamen niet ver. Alle drie waren ze er gloeiend bij en mochten mee naar het bureau. Ze zitten vast voor nader verhoor en onderzoek.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -