vrijdag, mei 20, 2022
11.8 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Man rijdt dronken man op pallet met heftruck zelf naar buiten Bleiswijk

- advertentie -

Bleiswijk – Een man in Bleiswijk heeft op een wel heel opmerkelijke wijze afscheid genomen van een vreemdeling in zijn schuur. De man trof een dronken vent aan in zijn schuur en wilde zo snel mogelijk afscheid van hem nemen.

Hij legde de man op een pallet en reed hem daarna met een heftruck naar buiten. De dronken vent merkte er echter helemaal niets van, hij sliep gewoon rustig verder. De politie is daarna even polshoogte gaan nemen om de man te wekken.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -