donderdag, juni 24, 2021
12.9 C
Rotterdam
donderdag 24 juni 2021

Meld een klus aan voor NLdoet Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Op 9 en 10 maart 2018 steekt heel Nederland de handen weer uit de mouwen tijdens NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Met NLdoet stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet hiermee vrijwillige inzet in de spotlight.

“Vrijwilligers zijn het kloppende hart van sociale initiatieven. Wij vinden een ieder die zich vrijwillig inzet voor de Capelse samenleving dan ook van onschatbare waarde”, zegt wethouder Josien van Cappelle. “Iedereen die een zinvolle klus weet en de handen uit de mouwen wil steken kan zich aanmelden. Help bijvoorbeeld mee bij het opknappen van een clubhuis of een speeltuin, of ga er een paar uur op uit met ouderen.”

Een klus aanmelden?

NLdoet is de uitgelezen kans om een grote klus te klaren, de organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Een klus aanmelden kan via de website www.nldoet.nl. Wie dit vóór 31 januari 2018 doet, kan een aanvraag doen voor een financiële bijdrage van maximaal 400 euro. De klus verschijnt vervolgens op de website van NLdoet. Zo kunnen belangstellende vrijwilligers uit Capelle zich via de website aanmelden om mee te helpen.

Meer weten?

Voor aanmelden, meer informatie, of inspiratie kan men terecht op www.nldoet.nl. Wie na het bekijken van de website nog vragen heeft, kan terecht bij het VrijwilligersInformatiePunt (VIP) van stichting Welzijn Capelle, via 010 – 264 02 20 of email: vip@welzijncapelle.nu.

 

Afbeeldingen  : Oranjefonds/NLDoet

 

Related Articles

Zwaargewonde na steekpartij op volkstuinvereniging De Zandweg Kromme Zandweg Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een steekpartij op de Kromme Zandweg in Rotterdam is woensdagavond een persoon...

Politie onderzoekt schietpartij Josephstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie doet onderzoek naar een mogelijke schietpartij in de Josephstraat in Rotterdam....

Vrouw met kind te water Fuykpark Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op de Dorpsstraat ter hoogte van het Vuykpark is woensdagmorgen...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

44-jarige Rotterdammer gepakt voor steekpartij De Zandweg

44-jarige Rotterdammer gepakt voor steekpartij De Zandweg [...]

'Dansen met Janssen': Nederland wil massaal één prik

'Dansen met Janssen': Nederland wil massaal één prik [...]

Steekpartij op de volkstuintjes aan de Kromme Zandweg

Steekpartij op de volkstuintjes aan de Kromme Zandweg [...]

Deltavariant maakt opmars in Rotterdam: 20 procent

Deltavariant maakt opmars in Rotterdam: 20 procent [...]

Parlement grijpt opnieuw hard in: enquête naar fraudeaanpak

Parlement grijpt opnieuw hard in: enquête naar fraudeaanpak [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,990VolgersVolg