Meld een klus aan voor NLdoet Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Op 9 en 10 maart 2018 steekt heel Nederland de handen weer uit de mouwen tijdens NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Met NLdoet stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet hiermee vrijwillige inzet in de spotlight.

“Vrijwilligers zijn het kloppende hart van sociale initiatieven. Wij vinden een ieder die zich vrijwillig inzet voor de Capelse samenleving dan ook van onschatbare waarde”, zegt wethouder Josien van Cappelle. “Iedereen die een zinvolle klus weet en de handen uit de mouwen wil steken kan zich aanmelden. Help bijvoorbeeld mee bij het opknappen van een clubhuis of een speeltuin, of ga er een paar uur op uit met ouderen.”

- Advertisement -

Een klus aanmelden?

NLdoet is de uitgelezen kans om een grote klus te klaren, de organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Een klus aanmelden kan via de website www.nldoet.nl. Wie dit vóór 31 januari 2018 doet, kan een aanvraag doen voor een financiële bijdrage van maximaal 400 euro. De klus verschijnt vervolgens op de website van NLdoet. Zo kunnen belangstellende vrijwilligers uit Capelle zich via de website aanmelden om mee te helpen.

Meer weten?

Voor aanmelden, meer informatie, of inspiratie kan men terecht op www.nldoet.nl. Wie na het bekijken van de website nog vragen heeft, kan terecht bij het VrijwilligersInformatiePunt (VIP) van stichting Welzijn Capelle, via 010 – 264 02 20 of email: vip@welzijncapelle.nu.

 

Afbeeldingen  : Oranjefonds/NLDoet

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere gewonden na ernstig ongeluk Jacques Dutilhweg Rotterdam

Jacques Dutilhweg, Rotterdam - Zaterdagavond 25 mei rond 21.06 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Op de toerit...

Twee gewonden en vier aanhoudingen door twee schietpartijen op nog geen 200 meter van elkaar in Rotterdam-Spangen

Rotterdam, 24 mei 2024 – Vrijdagmiddag rond 17:15 uur vond een schietpartij plaats aan de Borgerstraat in de...

Straten en restaurant onder water na stortbui Stationsweg Heenvliet

Heenvliet - Tussen 14:00 uur en 14:30 uur trok er een flinke stortbui over Heenvliet en omgeving. Deze...

Fietser zwaargewond na ongeluk Treviso Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Donderdagmiddag 23 mei rond 18.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden.Het ongeval vond...