donderdag, mei 26, 2022
14.4 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Meld een klus aan voor NLdoet Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Op 9 en 10 maart 2018 steekt heel Nederland de handen weer uit de mouwen tijdens NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Met NLdoet stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet hiermee vrijwillige inzet in de spotlight.

“Vrijwilligers zijn het kloppende hart van sociale initiatieven. Wij vinden een ieder die zich vrijwillig inzet voor de Capelse samenleving dan ook van onschatbare waarde”, zegt wethouder Josien van Cappelle. “Iedereen die een zinvolle klus weet en de handen uit de mouwen wil steken kan zich aanmelden. Help bijvoorbeeld mee bij het opknappen van een clubhuis of een speeltuin, of ga er een paar uur op uit met ouderen.”

Een klus aanmelden?

NLdoet is de uitgelezen kans om een grote klus te klaren, de organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Een klus aanmelden kan via de website www.nldoet.nl. Wie dit vóór 31 januari 2018 doet, kan een aanvraag doen voor een financiële bijdrage van maximaal 400 euro. De klus verschijnt vervolgens op de website van NLdoet. Zo kunnen belangstellende vrijwilligers uit Capelle zich via de website aanmelden om mee te helpen.

Meer weten?

Voor aanmelden, meer informatie, of inspiratie kan men terecht op www.nldoet.nl. Wie na het bekijken van de website nog vragen heeft, kan terecht bij het VrijwilligersInformatiePunt (VIP) van stichting Welzijn Capelle, via 010 – 264 02 20 of email: vip@welzijncapelle.nu.

 

Afbeeldingen  : Oranjefonds/NLDoet

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -