Vanavond vijf zaken in ‘Bureau Rijnmond’

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Deze week twee nieuwe zaken in ‘Bureau Rijnmond’ en opnieuw aandacht voor twee grote onderzoeken.

Overval beautysalon
Een beautysalon op de Goudsesingel is overvallen door een man en die ging daarbij bepaald niet zachtzinnig te werk. Hoewel de overval al bijna een jaar geleden is gepleegd, wil de politie deze zaak alsnog oplossen. De kijker van ‘Bureau Rijnmond’ kan daar bij helpen.

- Advertisement -

Dubbele liquidatie
Op 20 december 2017 om 19.00 uur werden twee jonge mannen doodgeschoten op de Rhijnauwensingel. Voor dit grote onderzoek werd al eerder aandacht gevraagd, maar het team heeft aanvullende vragen.

Schietincident Nieuwe Binnenweg
De nieuwe Binnenweg in Rotterdam was 6 januari toneel van een vechtpartij waarbij een man werd beschoten. Hij raakte gewond. Aan dit incident ging een ruzie in een café vooraf. De politie toont beelden van de verdachten en hoopt deze zaak zodoende snel op te kunnen lossen.

Inbraken
In deze aflevering ook weer beelden van twee inbraken in Ridderkerk. Deze beelden zijn al eerder getoond en er zijn ook al tips op binnengekomen, maar er is nog steeds aanvullende informatie nodig.

Vlaardingen
De politie is 4 december een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) gestart, nadat een 64-jarige vrouw uit Vlaardingen zwaargewond werd aangetroffen in haar woning. Zij overleed later in het ziekenhuis. Er is een verdachte aangehouden, maar de politie heeft in het kader van het onderzoek nog een aantal specifieke vragen.

Redenen voldoende om donderdagavond naar ‘Bureau Rijnmond’ te kijken. De uitzending is donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur). Help misdrijven op te lossen.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Medewerkers fruitbedrijf vinden grote hoeveelheid cocaïne in levering ananassen

Regio - Medewerkers van een fruitopslag in de Rotterdamse regio heeft tijdens het uitladen van een container een...

Schade na explosies in Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Rotterdam, Capelle aan den IJssel - In de nacht van Zondag 4 februari op Maandag 5 februari hebben...