zaterdag, mei 28, 2022
14.8 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Vanavond vijf zaken in ‘Bureau Rijnmond’

- advertentie -

Rotterdam – Deze week twee nieuwe zaken in ‘Bureau Rijnmond’ en opnieuw aandacht voor twee grote onderzoeken.

Overval beautysalon
Een beautysalon op de Goudsesingel is overvallen door een man en die ging daarbij bepaald niet zachtzinnig te werk. Hoewel de overval al bijna een jaar geleden is gepleegd, wil de politie deze zaak alsnog oplossen. De kijker van ‘Bureau Rijnmond’ kan daar bij helpen.

Dubbele liquidatie
Op 20 december 2017 om 19.00 uur werden twee jonge mannen doodgeschoten op de Rhijnauwensingel. Voor dit grote onderzoek werd al eerder aandacht gevraagd, maar het team heeft aanvullende vragen.

Schietincident Nieuwe Binnenweg
De nieuwe Binnenweg in Rotterdam was 6 januari toneel van een vechtpartij waarbij een man werd beschoten. Hij raakte gewond. Aan dit incident ging een ruzie in een café vooraf. De politie toont beelden van de verdachten en hoopt deze zaak zodoende snel op te kunnen lossen.

Inbraken
In deze aflevering ook weer beelden van twee inbraken in Ridderkerk. Deze beelden zijn al eerder getoond en er zijn ook al tips op binnengekomen, maar er is nog steeds aanvullende informatie nodig.

Vlaardingen
De politie is 4 december een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) gestart, nadat een 64-jarige vrouw uit Vlaardingen zwaargewond werd aangetroffen in haar woning. Zij overleed later in het ziekenhuis. Er is een verdachte aangehouden, maar de politie heeft in het kader van het onderzoek nog een aantal specifieke vragen.

Redenen voldoende om donderdagavond naar ‘Bureau Rijnmond’ te kijken. De uitzending is donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur). Help misdrijven op te lossen.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -