donderdag, mei 26, 2022
14.4 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Auto uit de bocht bij schaatsbaan Toepad Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De Rotterdamse politie is vrijdagmiddag opgeroepen voor een melding aan het Toepad in Rotterdam alwaar de bestuurder ‘naar eigen zeggen’ grapte geen parkeerplek te hebben kunnen vinden bij de Schaatsbaan.

Hij was samen met zijn vrienden onderweg om te gaan schaatsen, maar had na wat heen en weer rijden de schaatsbaan nog niet weten te vinden.

Een omstander verklaarde plots piepende banden te hebben gehoord en zag vervolgens hoe ter hoogte van de inrit een auto uit de bocht vloog. Deze kwam tegen een boom tot stilstand. Er vielen wonder boven wonder geen gewonden. De bestuurder doet het in het vervolg wat rustiger aan. Hij belde ter plekke zelf zijn vader om hem het slechte nieuws over zijn auto te vertellen. En de boys, die zijn nadat de auto was weggesleept als nog lekker gaan schaatsen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -