Auto uit de bocht bij schaatsbaan Toepad Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De Rotterdamse politie is vrijdagmiddag opgeroepen voor een melding aan het Toepad in Rotterdam alwaar de bestuurder ‘naar eigen zeggen’ grapte geen parkeerplek te hebben kunnen vinden bij de Schaatsbaan.

Hij was samen met zijn vrienden onderweg om te gaan schaatsen, maar had na wat heen en weer rijden de schaatsbaan nog niet weten te vinden.

- Advertisement -

Een omstander verklaarde plots piepende banden te hebben gehoord en zag vervolgens hoe ter hoogte van de inrit een auto uit de bocht vloog. Deze kwam tegen een boom tot stilstand. Er vielen wonder boven wonder geen gewonden. De bestuurder doet het in het vervolg wat rustiger aan. Hij belde ter plekke zelf zijn vader om hem het slechte nieuws over zijn auto te vertellen. En de boys, die zijn nadat de auto was weggesleept als nog lekker gaan schaatsen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis - Op de parallelweg van de A15 ter hoogte van Pernis heeft een aanrijding tussen een vrachtwagen...

Brand bij afvalverwerker laait opnieuw op Professor Gerbrandyweg, Botlek Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 21 september is er bij de afvalverwerker aan de professor Gebrandyweg in het botlekgebied opnieuw...

Automobilist laat zwaargewonde passagier achter na crash op Stadionviaduct in Rotterdam

Rotterdam - Donderdag 21 september is een vrouw zwaargewond geraakt bij een ongeval op het Stadionviaduct. De automobilist...

Schuur achter woonhuis brandt volledig uit Oudelandseweg Ouderkerk aan den IJssel

Ouderkerk aan den IJssel - Zondagochtend 17 september rond 11.45 uur is er uitslaande brand uitgebroken in een...