Overvallers ontvoeren medewerkers supermarkt Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – Bij een overval op een supermarkt aan de Mgr. Nolenslaan zijn twee medewerkers korte tijd ontvoerd geweest. Twee mannen overvielen de medewerkers toen zij afval aan het buiten zetten waren. Daarna drongen ze een kantoortje binnen met vier personen. 

In hun poging om te ontsnappen werden twee van de vier medewerkers aangedrongen om mee naar buiten te gaan. Aldaar sloegen zij op de vlucht met zelfs de auto van één van de slachtoffers. Op de Gaagweg zijn de twee slachtoffers uit de auto gezet waarna de overvallers eveneens vluchten, de auto lieten zij achter.

- Advertisement -

De politie stelt een uitgebreid onderzoek in naar deze grove overval en zou de hulp van het publiek goed kunnen gebruiken. Misschien is iemand die avond iets bijzonders opgevallen in de buurt van de Mgr. Nolenslaan of in de buurt van de Gaagweg (terrein Coldenhove) in Maassluis. Vooral in het geval van het industrieterrein Coldenhove bestaat de mogelijkheid dat er camerabeelden zijn van die nacht. In dat geval vragen wij dit te melden op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Man gewond na schietpartij Maasboulevard Schiedam

Schiedam - Een man is afgelopen nacht rond half één gewond geraakt door een schietpartij op de Maasboulevard...

Drugslab gevonden in appartement Burgemeester van Haarenlaan Schiedam

Schiedam - In een appartement aan de Burgemeester van Haarenlaan in Schiedam is donderdag aan het eind van...

Woningen ontruimd na brand in viswinkel Broersveld Schiedam

Schiedam - Verschillende woningen aan het Broersveld in Schiedam zijn afgelopen nacht ontruimd vanwege een brand in ondergelegen...

Geen treinverkeer tussen Schiedam en Delft Zuid vanwege vermoedelijke aanrijding

Schiedam - Vanwege een vermoedelijke aanrijding met een persoon op het traject tussen Schiedam en Delft-Zuid is het...