donderdag, mei 26, 2022
18 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Overvallers ontvoeren medewerkers supermarkt Schiedam

- advertentie -

Schiedam – Bij een overval op een supermarkt aan de Mgr. Nolenslaan zijn twee medewerkers korte tijd ontvoerd geweest. Twee mannen overvielen de medewerkers toen zij afval aan het buiten zetten waren. Daarna drongen ze een kantoortje binnen met vier personen. 

In hun poging om te ontsnappen werden twee van de vier medewerkers aangedrongen om mee naar buiten te gaan. Aldaar sloegen zij op de vlucht met zelfs de auto van één van de slachtoffers. Op de Gaagweg zijn de twee slachtoffers uit de auto gezet waarna de overvallers eveneens vluchten, de auto lieten zij achter.

De politie stelt een uitgebreid onderzoek in naar deze grove overval en zou de hulp van het publiek goed kunnen gebruiken. Misschien is iemand die avond iets bijzonders opgevallen in de buurt van de Mgr. Nolenslaan of in de buurt van de Gaagweg (terrein Coldenhove) in Maassluis. Vooral in het geval van het industrieterrein Coldenhove bestaat de mogelijkheid dat er camerabeelden zijn van die nacht. In dat geval vragen wij dit te melden op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -