Overvallers ontvoeren medewerkers supermarkt Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – Bij een overval op een supermarkt aan de Mgr. Nolenslaan zijn twee medewerkers korte tijd ontvoerd geweest. Twee mannen overvielen de medewerkers toen zij afval aan het buiten zetten waren. Daarna drongen ze een kantoortje binnen met vier personen. 

In hun poging om te ontsnappen werden twee van de vier medewerkers aangedrongen om mee naar buiten te gaan. Aldaar sloegen zij op de vlucht met zelfs de auto van één van de slachtoffers. Op de Gaagweg zijn de twee slachtoffers uit de auto gezet waarna de overvallers eveneens vluchten, de auto lieten zij achter.

- Advertisement -

De politie stelt een uitgebreid onderzoek in naar deze grove overval en zou de hulp van het publiek goed kunnen gebruiken. Misschien is iemand die avond iets bijzonders opgevallen in de buurt van de Mgr. Nolenslaan of in de buurt van de Gaagweg (terrein Coldenhove) in Maassluis. Vooral in het geval van het industrieterrein Coldenhove bestaat de mogelijkheid dat er camerabeelden zijn van die nacht. In dat geval vragen wij dit te melden op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

20-jarige verdachte meldt zich na overval op winkel in Schiedam

Schiedam - Zaterdagavond heeft een 20-jarige man zich gemeld bij de politie en verklaard dat hij eerder die...

Man mishandelt twee vrouwen en slaat op de vlucht Lekstraat Schiedam

Schiedam - Een man heeft vrijdagavond in de Lekstraat in Schiedam twee vrouwen geslagen en is daarna weggerend...

Man (20) meldt zich bij politie na dodelijk ongeluk Sporthalstraat Schiedam

Schiedam - Dinsdagmiddag 4 juni heeft de politie bekendgemaakt dat er een man van 20 - jaar zich...

Fietser overleden na aanrijding Nieuwe Damlaan Schiedam, automobilist vlucht in gestolen auto en sleurt fietser honderden meters mee

Schiedam – Een fietser is afgelopen nacht overleden na een ernstige aanrijding op de kruising van de Nieuwe Damlaan...