donderdag, juni 24, 2021
12.9 C
Rotterdam
donderdag 24 juni 2021

Politie zoekt getuigen na dood Capellenaar

Capelle aan den IJssel – Het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond van de politie eenheid Rotterdam, besteedt op 25 januari aandacht aan het onderzoek naar de dood van een bewoner van een woning aan het Alouette erf in Rotterdam. Op zaterdagavond 20 januari omstreeks 23.30 uur vond een bewoner in zijn woning aan het Alouette erf het levenloze lichaam van een 55-jarige huisgenoot. Het staat vast dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen.

De politie heeft direct een onderzoeksteam geformeerd, dat een dag later werd uitgebreid naar een Team Grootschalige Opsporing. Het onderzoek naar de gewelddadige dood van het slachtoffer is in volle gang.

Informatie is welkom
Het team heeft al met een aantal mensen uit de directe omgeving van het slachtoffer gesproken, maar komt nog steeds graag in contact met mensen die op deze zaterdagavond in de directe omgeving van het huis iets gezien of gehoord hebben dat voor het onderzoeksteam van belang kan zijn. Het gaat om de woning die gelegen is bij de kruising Beatrijs erf-Hilde erf. Als u in de dagen voorafgaand aan 20 januari iets bijzonders in relatie tot deze woning is opgevallen, dan is deze informatie vanzelfsprekend ook welkom. En als u camerabeelden heeft van 20 januari of de dagen ervoor van deze locatie, dan ontvangt de politie deze graag.

U kunt bellen met 088-9643660 of mailen naar tgo-alouette.rotterdam@politie.nl. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Vertrouwelijk kunt u bellen naar het Team Criminele Inlichtingen via 070-3458999. Of vul onderstaand tipformulier in.

Bureau Rijnmond wordt donderdag 25 januari om ± 17.20u uitgezonden op RTV Rijnmond en wordt 24 uur lang ieder uur herhaald

Related Articles

Zwaargewonde na steekpartij op volkstuinvereniging De Zandweg Kromme Zandweg Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een steekpartij op de Kromme Zandweg in Rotterdam is woensdagavond een persoon...

Politie onderzoekt schietpartij Josephstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie doet onderzoek naar een mogelijke schietpartij in de Josephstraat in Rotterdam....

Vrouw met kind te water Fuykpark Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op de Dorpsstraat ter hoogte van het Vuykpark is woensdagmorgen...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

44-jarige Rotterdammer gepakt voor steekpartij De Zandweg

44-jarige Rotterdammer gepakt voor steekpartij De Zandweg [...]

'Dansen met Janssen': Nederland wil massaal één prik

'Dansen met Janssen': Nederland wil massaal één prik [...]

Steekpartij op de volkstuintjes aan de Kromme Zandweg

Steekpartij op de volkstuintjes aan de Kromme Zandweg [...]

Deltavariant maakt opmars in Rotterdam: 20 procent

Deltavariant maakt opmars in Rotterdam: 20 procent [...]

Parlement grijpt opnieuw hard in: enquête naar fraudeaanpak

Parlement grijpt opnieuw hard in: enquête naar fraudeaanpak [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,990VolgersVolg