Politie zoekt getuigen na dood Capellenaar

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond van de politie eenheid Rotterdam, besteedt op 25 januari aandacht aan het onderzoek naar de dood van een bewoner van een woning aan het Alouette erf in Rotterdam. Op zaterdagavond 20 januari omstreeks 23.30 uur vond een bewoner in zijn woning aan het Alouette erf het levenloze lichaam van een 55-jarige huisgenoot. Het staat vast dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen.

De politie heeft direct een onderzoeksteam geformeerd, dat een dag later werd uitgebreid naar een Team Grootschalige Opsporing. Het onderzoek naar de gewelddadige dood van het slachtoffer is in volle gang.

- Advertisement -

Informatie is welkom
Het team heeft al met een aantal mensen uit de directe omgeving van het slachtoffer gesproken, maar komt nog steeds graag in contact met mensen die op deze zaterdagavond in de directe omgeving van het huis iets gezien of gehoord hebben dat voor het onderzoeksteam van belang kan zijn. Het gaat om de woning die gelegen is bij de kruising Beatrijs erf-Hilde erf. Als u in de dagen voorafgaand aan 20 januari iets bijzonders in relatie tot deze woning is opgevallen, dan is deze informatie vanzelfsprekend ook welkom. En als u camerabeelden heeft van 20 januari of de dagen ervoor van deze locatie, dan ontvangt de politie deze graag.

U kunt bellen met 088-9643660 of mailen naar tgo-alouette.rotterdam@politie.nl. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Vertrouwelijk kunt u bellen naar het Team Criminele Inlichtingen via 070-3458999. Of vul onderstaand tipformulier in.

Bureau Rijnmond wordt donderdag 25 januari om ± 17.20u uitgezonden op RTV Rijnmond en wordt 24 uur lang ieder uur herhaald

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Woningbrand tijdens werkzaamheden aan Paganinistraat in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Donderdagochtend 28 maart rond 12.10 uur is er brand uitgebroken bij een woning...

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Rotterdammer gearresteerd in Capelle aan den IJssel voor drugshandel na ontsleutelde cryptocommunicatie

Capelle aan den IJssel - De politie heeft woensdag een 47-jarige Rotterdammer gearresteerd in Capelle aan den IJssel...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...