Bebloede woninginbreker in woning aangehouden Roggeakker Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – Agenten kregen woensdag 24 januari omstreeks 14:00 uur een melding van een woninginbraak aan de Roggeakker. Agenten hielden in de woning een 31-jarige man aan, zonder vaste woon- of verblijfplaats. De politie onderzoekt de inbraak.

Een getuige zag aan de woning een verbroken ruit met verse bloedsporen er aan. Hierna belde de getuige onmiddellijk de politie. Agenten besloten daarna direct de woning af te zetten en gingen vervolgens de woning binnen. Zij troffen in de woning een licht bebloede man aan en namen hem mee naar het politiebureau. De verdachte zit vast en zijn betrokkenheid bij de woninginbraak wordt door rechercheurs onderzocht.

- Advertisement -

Verdachte situatie? Twijfel niet en bel 112!
Ziet u bijvoorbeeld iemand in uw buurt die met veel belangstelling bij verschillende huizen naar binnen kijkt. Die persoon loopt even weg, komt weer terug, maakt een rondje om het huis. U voelt gewoon dat het niet klopt. Ook al twijfelt u, bel toch de politie via 1-1-2. De agenten komen liever een keer te veel dan te weinig.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Grote hoeveelheid drugs gevonden tijdens controle bakwagen in Zoetermeer

Zoetermeer - In de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 maart heeft de politie twee personen aangehouden,...

Politie houdt jonge verdachte aan voor zware mishandeling van 9-jarige jongen in Zoetermeer

Zoetermeer - De politie heeft dinsdag 26 maart een 13-jarige jongen uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van zware...

Spelend jongetje (9) in gezicht geslagen in Zoetermeer

Zoetermeer - Zaterdagmiddag 23 maart is een kind tijdens het spelen mishandeld door een man. De politie hoopt...

Auto belandt in sloot langs Oostweg in Zoetermeer

Zoetermeer - Maandag 4 maart is iemand met de auto in een sloot beland langs de Oostweg in...