donderdag, mei 26, 2022
18 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Tieners mishandelen agent in Rotterdam-Nesselande

- advertentie -

Rotterdam – Twee tieners zijn vrijdagmiddag aangehouden voor het mishandelen van een agent. De politie kwam met meerdere eenheden af op een melding van een mogelijke vechtpartij bij het metrostation in Nesselande.

De oproep was gedaan via Social Media. Ter plaatse bleek er niet gevochten te worden maar wel hadden zich tientallen mensen bij elkaar verzameld. Omdat samenscholing verboden is werden ze gesommeerd weg te gaan. Twee meisjes van 14 en 15 jaar werden lastig waarop er één van uithaalde naar een agent, deze miste maar het andere meisje sloeg in de buurt van het oog van de agent. De meiden werden vervolgens aangehouden en zitten op het bureau.

Een 14-jarige jongen werd aangehouden omdat hij zijn ID niet kon tonen. Deze jongen mocht snel weer huis. Tegen de meisjes wordt een verbaal opgemaakt voor mishandeling.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -