Tieners mishandelen agent in Rotterdam-Nesselande

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Twee tieners zijn vrijdagmiddag aangehouden voor het mishandelen van een agent. De politie kwam met meerdere eenheden af op een melding van een mogelijke vechtpartij bij het metrostation in Nesselande.

De oproep was gedaan via Social Media. Ter plaatse bleek er niet gevochten te worden maar wel hadden zich tientallen mensen bij elkaar verzameld. Omdat samenscholing verboden is werden ze gesommeerd weg te gaan. Twee meisjes van 14 en 15 jaar werden lastig waarop er één van uithaalde naar een agent, deze miste maar het andere meisje sloeg in de buurt van het oog van de agent. De meiden werden vervolgens aangehouden en zitten op het bureau.

- Advertisement -

Een 14-jarige jongen werd aangehouden omdat hij zijn ID niet kon tonen. Deze jongen mocht snel weer huis. Tegen de meisjes wordt een verbaal opgemaakt voor mishandeling.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...