donderdag, mei 26, 2022
14.4 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Pakjesdief in de kraag gevat door ANPR-camera op de A4 Hoofddorp

- advertentie -

Rotterdam / Hoofddorp Op donderdag 25 november rond 14:00 uur werden bij het winkelcentrum Alexandrium pakketjes gestolen uit een DHL bus.

Op beeld 

De 27 jarige Rotterdammer werd vastgelegd door een beveiligingscamera. Nadat de politie van de diefstal op de hoogte was gebracht werd door Albert Maas, wijkagent voor o.a. het winkelcentrum Alexandrium, direct een onderzoek ingesteld.

ANPR-HIT

Het kenteken van de auto die bij de diefstal betrokken was werd direct in het ANPR-systeem gezet. Rond 20:00 uur diezelfde avond kreeg de Politie Haarlem een hit van dit voertuig op de A4 t.h.v. Hoofddorp. Een politieauto van de eenheid Noord-Holland raasde over de snelweg richting Rotterdam en wist deze ter hoogte van Den Haag te onderscheppen. In de auto troffen zij de verdachte. In de kofferbak vonden zijn nog slechts enkele van de gestolen pakketjes. Naast de deels teruggevonden buit vond de politie ook nog een grote hoeveelheid krasloten. De verdachte werd buiten heterdaad aangehouden en overgedragen aan de recherche in Capelle a/d IJssel.

Geen onbekende

De aangehouden verdachte is geen onbekende van de politie en is al vaker aangehouden voor diefstal. De verdachte is inverzekering gesteld en zal zich moeten verantwoorden voor de rechter.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -