Pakjesdief in de kraag gevat door ANPR-camera op de A4 Hoofddorp

Date:

Deel bericht:

Rotterdam / Hoofddorp Op donderdag 25 november rond 14:00 uur werden bij het winkelcentrum Alexandrium pakketjes gestolen uit een DHL bus.

Op beeld 

De 27 jarige Rotterdammer werd vastgelegd door een beveiligingscamera. Nadat de politie van de diefstal op de hoogte was gebracht werd door Albert Maas, wijkagent voor o.a. het winkelcentrum Alexandrium, direct een onderzoek ingesteld.

- Advertisement -

ANPR-HIT

Het kenteken van de auto die bij de diefstal betrokken was werd direct in het ANPR-systeem gezet. Rond 20:00 uur diezelfde avond kreeg de Politie Haarlem een hit van dit voertuig op de A4 t.h.v. Hoofddorp. Een politieauto van de eenheid Noord-Holland raasde over de snelweg richting Rotterdam en wist deze ter hoogte van Den Haag te onderscheppen. In de auto troffen zij de verdachte. In de kofferbak vonden zijn nog slechts enkele van de gestolen pakketjes. Naast de deels teruggevonden buit vond de politie ook nog een grote hoeveelheid krasloten. De verdachte werd buiten heterdaad aangehouden en overgedragen aan de recherche in Capelle a/d IJssel.

Geen onbekende

De aangehouden verdachte is geen onbekende van de politie en is al vaker aangehouden voor diefstal. De verdachte is inverzekering gesteld en zal zich moeten verantwoorden voor de rechter.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man gewond na steekpartij op parkeerplaats Georges Rouaulthof Rotterdam

Rotterdam - Een man is zaterdagmorgen rond 05.10 uur gewond geraakt door een steekpartij op een parkeerplaats van...

Verkeerslichten waar 81-jarige man zwaargewond raakte werkten niet na raken kabel met maaien Hoofdweg Rotterdam

De verkeerslichten op de Prins Alexanderlaan met de Hoofdweg waar afgelopen zaterdag een 81-jarige man ernstig gewond raakte...

Gedumpt of ontsnapt? Welk kindje is zijn Flappie kwijt in Rotterdam-Nesselande

Rotterdam - De politie heeft zaterdag op de grens tussen Rotterdam-Nesselande en Nieuwerkerk aan den IJssel kennis gemaakt...

Brandweer haalt onderkoelde kinderen van vlot uit Zevenhuizerplas Rotterdam-Nesselande

Rotterdam - De brandweer heeft donderdag tegen het eind van de middag twee kinderen uit de Zevenhuizerplas in...